|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, cemresidir, gönlün, kahraman, tazeoğlu |
![]() |
Kahraman Tazeoğlu - Madem Ki Aşk Cemresidir Gönlün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Tazeoğlu - Madem Ki Aşk Cemresidir GönlünSevgili ![]() ![]() ![]() Yine bahar gelip vurdu kapımızı ![]() Ben ki yaktım bütün anılarımı, Bölüştürdüm bütün şiirlerimi kayıp çocuklara ![]() Film bitmedi, son yazmadı henüz ![]() Takılıp kaldım yıllar öncesinin Eylüle çalan bir yazında ![]() Hiçbir cemre dokunmadı bana, ısıtmadı yaz güneşleri ![]() Durup durup kendime yaktım yıllar boyu, Onun için biraz is kokar libasım, Onun için dağınık biraz saçlarım ![]() Ben ki bir dolu damıtılmış hüzündüm ![]() Korkardım bahara dokunmaktan olaki solardı yüzü, Korkardım Eylülleri azgınlaştıran baharı tutuşturan adam olmaktan ![]() Sevgili ![]() ![]() ![]() Her gece bir Züleyha düşü görüyorum sen gibi, Düşüyorum içimin kuyularına durmadan ![]() Yarım yamalak bir senaryo oysa herşey, Uyanıyorum ki çoktan silinmiş bütün repliklerim ![]() Budur ürkmüşlüğüm, budur gizlenmişliğim, Sabrım beni ancak buraya kadar getirdi ![]() Yoruldum artık sevgili, yoruldum karanfillere kan vermekten ![]() Anlayamadım bir türlü neden Eylül hep on biri doğurur? Ve neden aşkın çocukları yoktur? Oysa sevgili ![]() ![]() ![]() Bir Eylül günü, saklandığım hayattan çıkıp gelmek isterdim şimdi sana Birikmiş bütün baharlarımı adayarak, Koşarak doru taylar gibi yalınayak, Çatlasın isterdim damarlarım çatlasın Ve damarımda akan hüzün bu aşka karışmasın ![]() Yazık ki yine de Eylül dolu ellerim, yine de derin bir sızı içimde, Hüzünlü bir gülümseyiş bazen dudaklarımda ![]() Nasılsa biraz keder bulaşır her aşka, Her aşka biraz gözyaşı, biraz kalp ağrısı ![]() Sevgili ![]() ![]() ![]() Bu senaryo, bu kuyu, bu Eylül bırakmaz beni ![]() Geleceksen sen gelmelisin, hüzün kadar cesur aşklar takınarak ![]() Madem aşk cemresidir gönlün, Gönlüme biraz bahar, biraz sen katarak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|