|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2008, anlayamazsin, dur, elimde, ihanet, kibariye, olsaydi, sans, veremem |
![]() |
Kibariye [2008] - İhanet (Sana Sans Veremem),Elimde Olsaydi,Dur, Anlayamazsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye [2008] - İhanet (Sana Sans Veremem),Elimde Olsaydi,Dur, AnlayamazsinKibariye [2008] - Ihanet (Sana Sans Veremem), Elimde Olsaydi, Dur, Anlayamazsin Ihanet (Sana Sans Veremem) O eski günlere dön desen dönemem Dünyamda kalbimde sana yer veremem O eski günlere dön desen dönemem Dünyamda kalbimde sana yer veremem Bir degil iki degil yaptigin o hatalar Bir daha yeniden sana sans veremem Bir degil iki degil yaptigin o hatalar Bir daha yeniden sana sans veremem Veremem veremem veremme veremem Herseyi affederim ihaneti affedemem Ben seni bir daha istesemde sevemem sevemem sevemem Herseyi affederim ihaneti affedemem Ben seni bir daha istesemde sevemem sevemem sevemem bir daha karsima ciksanda tanimam cagresiz kalsanda sana hic acimam bir daha karsima ciksanda tanimam cagresiz kalsanda sana hic acimam Bir degil iki degil yaptigin o hatalar Bir daha yeniden sana sans veremem Bir degil iki degil yaptigin o hatalar Bir daha yeniden sana sans veremem Veremem veremem veremem veremem Herseyi affederim ihaneti affedemem Ben seni bir daha istesemde sevemem sevemem sevemem Herseyi affederim ihaneti affedemem Ben seni bir daha istesemde sevemem sevemem sevemem </B> ------------------------------------------------------------------------------------ Elimde Olsaydi Unutur giderdim Seni baska ellerde Tutuldu dillerim Kavusmak haram bize Tutunacak dalim yok ki Siginacak liman ararim Senin icin sarardim Elimde olsaydi tekrar severdim Elimde olsaydi yeniden gülerdim Yüregim yanarken Allahim sahitki Senide askini topraga gömerdim Elimde olsaydi tekrar severdim Elimde olsaydi yeniden gülerdim Yüregim yanarken Allahim sahitki Senide askini topraga gömerdim Unutur giderdim Seni baska ellerde Tutuldu dillerim Konusmak haram bize Tutunacak dalim yok ki Siginacak liman ararim Senin icin sarardim Elimde olsaydi tekrar severdim Elimde olsaydi yeniden gülerdim Yüregim yanarken Allahim sahitki Senide askini topraga gömerdim Elimde olsaydi tekrar severdim Elimde olsaydi yeniden gülerdim Yüregim yanarken Allahim sahitki Senide askini topraga gömerdim Elimde olsaydi tekrar severdim Elimde olsaydi yeniden gülerdim Yüregim yanarken Allahim sahitki Senide askini topraga gömerdim </B> ------------------------------------------------------------- Dur Dur dur bu yol mutlulugun sonudur Dur dur aci gerceklerlen doludur Dur hayallerin kaybolusudur Dönüsü olmayan bir yoldur Dur dur bu yol mutlulugun sonudur Dur dur aci gerceklerlen doludur Dur hayallerin kaybolusudur Dönüsü olmayan bir yoldur Acilarin üzerine gidiyorsun Kendini ateslere atiyorsun Neden böyle yapiyosun dur Acilarin üzerine gidiyorsun Kendini ateslere atiyorsun Neden böyle yapiyosun dur Deli gönlüm deli gönlüm ne olur dur Gidersen duygular biter Ayrilik cöker Yanlizlik cok beter Gidersen duygular biter Ayrilik cöker Yanlizlik cok beter Gidersen duygular biter Ayrilik cöker Yanlizlik cok beter Gidersen duygular biter Ayrilik cöker Ne olur gitme dur yeter… ![]() </B> -------------------------------------------------------------------------- Anlayamazsin Anlayamazsin sana ne duydugumu Göklere acip elimi ne konustugumu Anlayamazsin sana ne duydugumu Göklere acip elimi ne konustugumu Madem seviyorsun Kime gidiyorsun Ahhh ne bunu biliyorsun Bi sen her defasinda Böyle yapinca kendi elinle beni kaybettin Yok sen yorulma Onlar sorunca Anlat utanma Neyi mahfettin… |
![]() |
![]() |
|