![]() |
Leman Sam - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leman Sam - Şarkı Sözlerileman sam - gül güzeli Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leman Sam - Şarkı SözleriANLADIM Kİ dun gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim dun gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim tanidik bir huzur aradim saskin bakislarinda dun bildik bir soz bekledim eskiden kalma oylesine konustu bir seyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil yuzume bakti gozlerime ama senin gibi degil anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse senin gibi canimdan ote can degil anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse senin kadar fikrime huzur degil anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse senin kadar umuduma yol degil dun gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim tanidik bir huzur aradim saskin bakislarinda dun bildik bir soz bekledim eskiden kalma oylesine konustu bir seyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil yuzume bakti gozlerime ama senin gibi degil anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse senin gibi canimdan ote can degil anladim ki hic kimse hic kimse sen degil hic kimse senin kadar fikrime huzur degil GÖNÜL bunca yil herkesten kactin en sonunda buldum sandin ansizin icini actin yapma dedim yaptin gonul gozleri senden uzakti fark edilmez bir tuzakti sana boylesi yasakti yapma dedim yaptin gonul o bir yolcu sen bir hanci gordugun en son yalanci icinde ki serin sanci gitmez dedim kaldi gonul sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim en sonunda bende sevdim simdi beni kurtar gonul gozlerin bakar da gormez ellerin tutar da bilmez gece gunduz fark edilmez demedim mi sana gonul sabahin tam ucundesin dertlerin en gucundesin hala onun pesindesin gitme dedim gittin gonul boylesi sevdigin icin bir kordugum oldu icin agliyorsun icin icin demedim mi sana gonul sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim en sonun da bende sevdim simdi beni kurtar gonul İLLA gozlerinin icine girdim baska alemler gozledim ben bunlarla ovunmedim beklemedim illa beklemedim illa beklemedim sevdim golgelemedim bagini bahcesini gunu gunesi ortmedim yapilanlar soylenmezki her zaman somurmedim illa somurmedim illa somurmedim sevdim yapilanlar soylenmezki her zaman somurmedim illa somurmedim illa somurmedim sevdim illa illa illa illa illa illa illa illa illa sevdim yuregine kulak verdim nefes aldi ben dinledim duyduklarim anlatilmaz sir vermedim illa sir vermedim illa sir vermedim sevdim duyduklarim anlatilmaz sir vermedim illa sir vermedim illa sir vermedim sevdim golgelemedim bagini bahcesini gunu gunesi ortmedim verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa dilenmedim sevdim KIYAMAM SANA bir gun anlayacaksin neden sessizce gittigimi senden vazgecmek ugruna nasil bir savas verdigimi mevsim kis olur hani bir yudum gunes bulamazsin sonsuz ucurumlardaki ciceklere dokunamazsin her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor omrumden omrumun yikintilarinda can cekisiyor umutlarim ellerimde acilar ellerini tutamam kiyamam kiyamam sana yollarimda ayaz var yaklasma yollarima kiyamam kiyamam sana karanlik gacalere ortak edemem seni kiyamam kiyamam sana RÜZGAR penceremin perdesini havalandiran ruzgar denizleri kopuk kopuk dalgalandiran ruzgar gir iceri usul usul beni bu dertten kurtar yabancisin buralara nerelerden geliyorsun otur dinlen basucuma belli ki cok yorulmussun bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat bana esmeyi anlat esip gecmey anlat anlat ki cozulsun dilim ben ruzgarim demeliyim ruzgarligi anlat bana senin gibi esmeliyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leman Sam - Şarkı SözleriKIYAMAM SANA bir gun anlayacaksin neden sessizce gittigimi senden vazgecmek ugruna nasil bir savas verdigimi mevsim kis olur hani bir yudum gunes bulamazsin sonsuz ucurumlardaki ciceklere dokunamazsin her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor omrumden omrumun yikintilarinda can cekisiyor umutlarim ellerimde acilar ellerini tutamam kiyamam kiyamam sana yollarimda ayaz var yaklasma yollarima kiyamam kiyamam sana karanlik gacalere ortak edemem seni kiyamam kiyamam sana |
![]() |
![]() |
|