![]() |
Murat Yılmazyıldırım - İçimdeki Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Yılmazyıldırım - İçimdeki SevgiliyeMurat Yılmazyıldırım - İçimdeki Sevgiliye Bekledim geceyi ay doğacak diye ![]() Yıldız olup göklere çıkmaya düşledim ![]() Dünya bana replikler verdiğinde ![]() Dünya bana replikler verdiğinde ![]() Aşkına güller atacağım ![]() Sonra arkama dönüp uykulara yatacağım ![]() Ardında güneşin yokuşu ![]() Düşlerime sevdalar katacağım ![]() Düşlerime sevdalar katacağım ![]() Bir tek bana aç kapını ![]() Yanlızca bana gülümse ![]() Ben bir gül dalı oldum ![]() Beni yanlızca sen elle ![]() Bekledim ölümü yaşamayı özledim ![]() Melek olup yeryüzüne inmeyi düşledim ![]() Aşık bana cenneti gösterdiğinde ![]() Aşık bana cenneti gösterdiğinde ![]() Gönüllere şarkılar yazacağım ![]() Sonra uykumu bölüp gözyaşlarına koşacağım ![]() Önümde dünyanın soluşu ![]() Düşlerime saçlarından taçlar takacağım ![]() Düşlerime saçlarından taçlar takacağım ![]() Bir tek bana aç kapını ![]() Yanlızca bana gülümse ![]() Ben bir gül dalı oldum ![]() Beni yanlızca sen elle ![]() |
![]() |
![]() |
|