![]() |
Ayla Dikmen - Niksarın Fidanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayla Dikmen - Niksarın FidanlarıAyla Dikmen - Niksarın Fidanları Şu cerenin kaşı , gözü sürmeli , yar yar Şu cereni nerde bulup sevmeli? Şu cereni sevdiğine vermeli , yar yar Şu cereni nerde bulup sevmeli? Kalenin bedenleri , nanay yavrum nanay ![]() ![]() Koyverin gidenleri , nanay yavrum nanay ![]() ![]() İpek bürük bürümüş, yar yar yar yandım, Niksarın fidanları , nanay yavrum nanay ![]() ![]() Niksarın fidanları , nanay yavrum nanay ![]() ![]() Hoppa nina ninanay ninanay nay Ninanay yavrum ninanay nay… Entarisi aktandır , yar yar yar yandım Ne gelirse haktandır , nanay yavrum nanay … Benzimin sarılığı yar yar yar yandım Her dem ağlamaktandır , nanay yavrum nanay ![]() ![]() Her dem ağlamaktandır , nanay yavrum nanay ![]() ![]() Hoppa nina ninanay ninanay nay Ninanay yavrum ninanay nay… Kaleden iniyorum yar yar yar yandım Çağırsan dönüyorum nanay yavrum nanay … Kurudum kibrit oldum , yar yar yar yandım Üflesen sönüyorum, nanay yavrum nanay … Hoppa nina ninanay ninanay nay Ninanay yavrum ninanay nay… |
![]() |
![]() |
|