![]() |
Şahsi - Bu Son Sözüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsi - Bu Son SözümBu yol yaman yok zaman dursam adım olur talan Biçok yılan var ortalarda alayı zehiri sallayan İpinİ koparan oluyo rapçi çünkü var paran Yeraltı hayli zengin karşılıksız rap yapan Bu kahpe kurşunlarına karşı yelekte fayda etmez Kapanı kursan fare bitmez çoğalır pislik kokusu gitmez Bire bin olsan dahi taktiklerime çözümün yetmez 40 gün halvet geçirip yazsan bilki sözüme denk gelinmez Sükunet bi dervişin en can alıcı silahı Bu kapalı kutu bi rap oku ve dinle çöz kelamı Boş konuşmak türlü şeyden dahada pis ve zavallı Cepten taşıyo hesabın eyvah kaçınız helallı Hikayem başladı ve belki bitmek üzere bilemem Ölüm yakında saklı 2 kaşımdan aradı kapımı Varsa gösterin bana o baki padişahı Bilenler padişahtır bilmeyeler canımın hasmı Nakarat Bir yanım semaya düştü bir yanım belaya Düşünmekten zayıf düştüm savaştım kalanla Ben ortalarda tekte kaldım yalanlar diyarında Gidenler vefat etti vedalaştım kalanlarla Duy bu son sözüm senin kulaklarında çınlasın Bir yanında saklısın iç yanın pasaklısın Şehvetten nasip almış benim şehre uzaksın Nekadar yaranız varsa gocunsun bu şarkı patlatsın |
![]() |
![]() |
|