Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayır, olsun, polemick

Polemick - Hayır Olsun

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Polemick - Hayır Olsun

Hayattan bir ders çıkarmış oysa yazar ah bu ben belki bende sen de dair fakat bende farklı sen sıkma tatlı canını belki canıma can katan da sen , geçen zaman sonrasında yalnız ağlayanda ben
Kaybolur gülüşlerim bayro bir mezar kazar belki bir hayal yatar ve benle belki can yakar ellerimle gömdüğüm bu gençliğim hesap sorar yıpranırken insan ömrü izlemekse kalp yorar
Ağlamaktan utansaydım ağlamazdım doğarken hep masal gibiydi hayat dinlerdim hep çocukken ağlatırmı ellerim kalemle paslaşırken gözün dolar mı bilemem benle karşılaşırken

Dün gece rüyamda kimi gördüm hayır olsun ( hayır olsun ) geçen zaman varsın beni yorsun bu adam seninle hayata doysun Dün gece rüyamda kimi gördüm hayır olsun takvimler gelsin teni yorsun kalbim ritimle hayata doysun

İstifadan ibaret mi ölüm yaşam zulüm gülüm , kanlı pastasıyla geldi sevgili doğum günüm , senle başlayan günüm ve öncesinde yok dönüm rüyalar aleminde hayat gerçek hayat kör düğüm
Kısmet belki şükrü daim olur bakan gözlerinin yirmi adım ilerledim ve kalbi teslim etmedim , rüşvet misali verdim ömrü yol tüketmedim içimi döktü her bir kelime boşuna söz tüketmedim
Varlığın bi okyanus ve bense orda sandalım gönül hayat oltasında gazi bir kumandanım doğum ölüm ortasında ben şuan yanındayım hayat şeker sunar bize sanki beş yaşındayım

Dün gece rüyamda kimi gördüm hayır olsun ( hayır olsun ) geçen zaman varsın beni yorsun bu adam seninle hayata doysun Dün gece rüyamda kimi gördüm hayır olsun takvimler gelsin teni yorsun kalbim ritimle hayata doysun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com