![]() |
Polemick - Hayır Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Hayır OlsunHayattan bir ders çıkarmış oysa yazar ah bu ben belki bende sen de dair fakat bende farklı sen sıkma tatlı canını belki canıma can katan da sen , geçen zaman sonrasında yalnız ağlayanda ben ![]() Kaybolur gülüşlerim bayro bir mezar kazar belki bir hayal yatar ve benle belki can yakar ellerimle gömdüğüm bu gençliğim hesap sorar yıpranırken insan ömrü izlemekse kalp yorar ![]() Ağlamaktan utansaydım ağlamazdım doğarken hep masal gibiydi hayat dinlerdim hep çocukken ağlatırmı ellerim kalemle paslaşırken gözün dolar mı bilemem benle karşılaşırken ![]() Dün gece rüyamda kimi gördüm hayır olsun ( hayır olsun ) geçen zaman varsın beni yorsun bu adam seninle hayata doysun ![]() ![]() İstifadan ibaret mi ölüm yaşam zulüm gülüm , kanlı pastasıyla geldi sevgili doğum günüm , senle başlayan günüm ve öncesinde yok dönüm rüyalar aleminde hayat gerçek hayat kör düğüm ![]() Kısmet belki şükrü daim olur bakan gözlerinin yirmi adım ilerledim ve kalbi teslim etmedim , rüşvet misali verdim ömrü yol tüketmedim içimi döktü her bir kelime boşuna söz tüketmedim ![]() Varlığın bi okyanus ve bense orda sandalım gönül hayat oltasında gazi bir kumandanım doğum ölüm ortasında ben şuan yanındayım hayat şeker sunar bize sanki beş yaşındayım ![]() Dün gece rüyamda kimi gördüm hayır olsun ( hayır olsun ) geçen zaman varsın beni yorsun bu adam seninle hayata doysun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|