![]() |
Sansar Salvo - Kaset Getirdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar Salvo - Kaset GetirdimSansar Salvo mekanda Antalya! ÇatıKatı ![]() ![]() Tanrı komplex'i Fazla Erkeksin Herkes Pisti Terk Etsin ![]() ![]() Herkes Pisti Terk Etsin ![]() ![]() Şeytanımın Geri gelmesi gözümün Perdesi Ateş Yanar Döküldükçe, gönül şelalesi ![]() Müzik kerhanesi, Konser Teranisi, Uçak Pervanesi Kralı iradesi Herkesin ziyadesiyle ellerimin titremesi dişçinin pertisi Prensesini alıp gider karanlığın prensi ruhunun satılması, kalbinin Si**lmesi Uyuşturucu etkisidir Şöhretin gelişmesi Benden nefret ediyosun göz altların bitik bütün kolun çizik bide bana diyon ezik Ben ve göğsümün Yarısı Senin için geldik Senin yanan yüreğine merhem için S**ik Ve sen tabi alehinde topluyoken milleti sansi mikrofonda ellerini kirletir Uzay gemisinde yeni mixer üretirken rapini ortalama 60 bine dinletir Bana Haset getir En büyük kaset benim Caz Etmeyin, Yasak değilki beyin gözlerim en derin orman gibi Bana Haset Getir sana Kaset Getirdim x2 Rapin cenazesi Yakın gider Takipçisi Herkesin hakkındaki herşeyi bilmesi aklımdaki ince nokta ağrımın dinmesi Herkesin hakkındaki gerçeği bilmesi imza aldığım herkesin Şarkıma girmesi Partiye gittiğimde ortamın Gerilmesi Gofret için Değil param gözlerinin Sürmesi Üstü kapalı diss atarken üstü kapalı İ*nesi felaket habercisi tanımlanan uçan cisim 10 studyo dalgasının aniden gelişmesi Artı çalması diyolar lan albümümü Satın almaz indirirken ipimi Bana göre trajedi Rapcilerin Esnemesi Bazı yeni rapcilerin benden etkilenmesi Bazen inan güzel gelir beklemesini bilmesi GAF'la durmayı başaran son yeraltı rapcisi Bana Haset getir En büyük kaset benim Caz Etmeyin, Yasak değilki beyin gözlerim en derin orman gibi Bana Haset Getir sana Kaset Getirdim x4 |
![]() |
![]() |
|