![]() |
Raziel - Mathilda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raziel - Mathildakederle uyan bu güne yüzünde çürümüş gecenin izleriyle sesini kis zihninin ve bütün benlik sorgularini ka?pina dayanan o çift el silah sesiyle öldür asli kayip bir öyküdür bu özünde sen silik bir cennet hayalinin sınırlarında raks ederken kanar hüzün reallerin saqir gidip gelirken her gününde aynı kabusun yolunda cevapsız kaldiğin bu hayat dramasında kaybederken kayıp zamanı varsayıp da sarhoş insan zihnimin inceden dumanli krizlerinde peki sen nerdeydin ayaklarima çift pranga vur kelamin bayraklarini indir yariya tüm betimler sussa da dilime özgürlük mühürlerini yeğle bavulumda armonilerim suskun hala kalp krizlerimle eşdeqerken son kez bir sorgusun harabe ruhuna giderken o bir şarap damit ölüm tadinda doş mathilda kollarimda hasretin küçük bebek sesimde özlemin kokar ve mutluluk yatak döşek sancılar kelepçe ad?ma tüm sokaklar emanet sonbahar deminde kalbim gözlerim yitik tibet kalan nedir bakar bir körmüyüz satar ölür müyüz huzur görür müyüz savaş içinde kördüğümmüşüz sıyır ki tenini yaşamin içinde hep bu nameler var suratlar?nda sin melankolik travmalar beni de dünde b?rak koluma bir kelepçe tak bugünde yand? közüm sözümden dönemedim real özüm bilir kişiydi bir tek iyilik uğruna triplik dostluk örneği mutluluksa hep bölüm bölüm sen ki acının yadigarisin ve pelikan beşiklerinde sallanan hüzünün umuda haykirişlarindasin tasvirin tabi bir rapin hatim bu düş senin kadim sevişlerinde dünya kan kusarken eylemin melodisel figürlerinde masum bir bebek yatar doyar bu renge çizilen tüm hazin kokan sat?rlar kesik nefeslerinden ince armonim s?zar karanlik bir odaydi kalbim duvarlar ve tablolar |
![]() |
![]() |
|