Hergele - Vefasız Aşkım |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hergele - Vefasız AşkımSen, sen varya sen Aşktan anlamayan bir hiç Sen varya sen hiç birşey için değmezsin Sen benim tek sevdiğim Canımdan değer verdiğim Seni bir gün görmesem ölürdüm Giderdin sen bunları nasıl yaptın Vefasız Aşkım Bir gece ansızın aldım haberi inan yıkıldım Beklemezdim gülüm nasıl yaptın Şaka geldi bana inan ki şoktayım Nasıl yaparsın gülüm sana yakıştıramadım Bu büyük aşkımı nasıl hiçe saydın Ellerin kırılsaydıda başka eli tutmasaydın 'SeN' gözümden yaş yerine kan akıtmazdın Ağladım yalan değil kötü sarsıldım Amacın üzmekse gülüm sen başardın İstediğin oldu bak reklamını yaptın İnanki gözlerimde yaş bırakmadın Sen beni söyle kaç bir aya sattın Sende yalansın Allah'ın dan bulasın 'SeN' bana dönme artık sen bu kalbime haramsın Yemin ederim seni kalbimden o gece ben sildim Seni soran herkese bir bir söyledim Bendeki resmini inan ateşe verdim Çıkan dumanıyla ihanetin tarihini elimle göklere çizdim Bütün Bursa olsun benim tek şahidim 'SeN' artık benim değil cümle aleminsin Sen benim tek sevdiğim canımdan değer verdiğim Seni bir gün görmesem ölürdüm Giderdin sen bunları Nasıl yaptın VeFaSıZ AŞKIM |
|