Kubat - Karaağaç | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Prof. Dr. Sinsi

| 

Kubat - KaraağaçYar, gidiyormusun? Gitme, icimde bir korku var ![]() Biliyormusun? Böyle baslar ayriliklar ![]() Gel biraz   Kokunu birak![]() Baharimi al, soguktur oralar ![]() Agliyormusun? Aglama, hayirlar ugurlar ![]() Gurbete giden döner mi, dönmez mi belli degil bilirim ![]() Ben bi Kara Agac gölgesi buldum  Cebimde ümitlerim![]() Gurbete giden döner mi, dönmez mi belli degil bilirim ![]() Ben bi Kara Agac gölgesi buldum  Cebimde ümitlerim![]() Yar, gidiyormusun? Gitme, icimde bir korku var ![]() Biliyormusun? Böyle baslar ayriliklar ![]() Gel biraz   Kokunu birak![]() Baharimi al, soguktur oralar ![]() Agliyormusun? Aglama, hayirlar ugurlar ![]() Gurbete giden döner mi, dönmez mi belli degil bilirim ![]() Ben bi Kara Agac gölgesi buldum  Cebimde ümitlerim![]() Gurbete giden döner mi, dönmez mi belli degil bilirim ![]() Ben bi Kara Agac gölgesi buldum  Cebimde ümitlerim![]() Gurbete giden döner mi, dönmez mi belli degil bilirim ![]() Ben bi Kara Agac gölgesi buldum  Cebimde ümitlerim 
 | 

| 
| 
		 |