Talha Bora Öğe &Amp; Orhan Ölmez ~ Hepsi Bir |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Talha Bora Öğe &Amp; Orhan Ölmez ~ Hepsi BirGidene kal demeyeceksin Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere Dönmeyene dön demek acizlere Hakedene git demek Asillere yakışır Canım feda ela gözlerin Yalnız ve hep bana baktı da Görmedikten sonra çiçeğim Baksa da bir bakmasa da Sana neler söyledim Neler neler anlattım Konuştuklarımın hepsini duydun da Anlamadıktan sonra Canparem Duysan da bir duymasan da Nakarat ( Orhan Ölmez) Canım ela gözlerin Hep bana baktı da Görmedikten sonra Baksa da bir bakmasa da Sana neler söyledim Hepsini duydun da Anlamadıktan sonra Duysan da bir duymasan da Sen varya sen Ah , hep böyleydin Gözlerinden süzülen o damlalar da Değişmedikten sonra yürek parçam Ağlasan da bir ağlamasan da Kıymetini bilmedin bilemedin Ziyan ettiğin her şey gibi aşkımın da Bilmedikten bilemedikten sonra güzelim Yaşasan da bir yaşamasan da Ve defalarca hayatımdan çekip gittin Dönüp yine bölgemde kaldın sonunda Sevmedikten sevemedikten sonra sultanım Sen bende Kalsan da bir kalmasan da Nakarat ( Orhan Ölmez) Canım ela gözlerin Hep bana baktı da Görmedikten sonra Baksa da bir bakmasa da Sana neler söyledim Hepsini duydun da Anlamadıktan sonra Duysan da bir duymasan da |
|