![]() |
2010’Da Sinemanın Tadı Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010’Da Sinemanın Tadı Yokİstanbul ![]() ![]() ![]() İstanbul’un başarılı bir Avrupa Kültür Başkenti olması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EN FAZLA ‘MAHPEYKER: KÖSEM SULTAN’ İZLENDİ İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından onay verilen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Sultanın Sırrı' için kesilen bilet sayısı 17 bin 801 olurken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MALİYET 11 MİLYON ![]() İstanbul 2010 Kültür Başkenti kapsamında çekilen 3 sinema filminin toplam maliyeti 11 milyon 500 bin TL olarak gerçekleşti ![]() ![]() İstanbul 2010 Kültür Başkenti çerçevesinde amaç para kazanmak olmasa da ![]() ![]() ELEŞTİRMENLER NE DEDİ? Uğur VARDAN (Radikal) ‘İşte gerçek bir soygun filmi!’ "Şenlikname’yi görmedim ama Sultanın Sırrı açık ara sezonun en kötü filmi görünümünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali Avni UYANIK (Sadibey ![]() 'İzlerken ben utandım' "Biri Şehir Tiyatroları’nın sıkıcı tarihi oyunlarından daha beter Şenlikname; diğeri de beşinci sınıf macera Sultanın Sırrı! Düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet AÇAR (Habertürk Gazetesi) 'Gidin görün diyemiyorum' "Şenlikname: Bir İstanbul Masalı ve Sultanın Sırrı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAHPEYKER: KÖSEM SULTAN ◊ 124 İstanbullu’dan 1 kişi izledi ![]() ◊ Yönetmen: Tarkan Özel ◊ Oyuncular: Selda Alkor ![]() ![]() ![]() ◊ Maliyet: 4 milyon 500 TL ŞENLİKNAME ◊ 15 bin 906 İstanbullu’dan 1 kişi izledi ![]() ◊ Yönetmen: İsmail Eren ◊ Oyuncular: İlker Yiğen ![]() ![]() ![]() ![]() ◊ Maliyet: 3 milyon TL |
![]() |
![]() |
|