|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
filmindeki, hatası, inanılmaz, inception, mantık |
![]() |
İnception Filmindeki İnanılmaz Mantık Hatası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnception Filmindeki İnanılmaz Mantık HatasıHataları desem daha doğru olur sanırım ![]() Filmi ilk çıktığında izlemiştim zaten ![]() Son sahnede totem objesi dönüyordu ![]() Ya da ben öyle sanmıştım internetten izlediğim için ![]() Filmi sinemada izleyen arkadaşım, cast akışı sırasında totem objesinin düşme sesinin geldiğini söyledi ![]() Açtım baktım yabancı bir siteden, aynen öyle dönme efektinin hemen ardından düşüyor totem objesi ![]() Mantıksal saçmalık bir ! diye maddelersek, totem objesinin düşmesi cobbun gerçek hayatta olduğunun göstergesi ![]() Lakin dürtmeleri aynı anda yakalayamadan cobb 5-6 rüya katmanı altında sıkışıp kaldı, ne kendisini öldürdü ne birisi dürttü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok b*ktan film lan bu, neyine almış o kadar puanı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
İnception Filmindeki İnanılmaz Mantık Hatası |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnception Filmindeki İnanılmaz Mantık Hatasıöyle deme filmdeki hataları bulurken demekki filmi dikkatli izlemişsin derim öyleyse söyle bu konuda film daha önce yapıldı mı ? işte farkı burda senaryo çok özgün artı oyunculuklar çok iyi sağlam karakterler kullanılmış evet sen hataları yakalamışsın olabilir her filmde hatalar oluyor ama inan bana izleyen milyonlarca insan o hataları anlamamıştır çünkü film çok karmaşık bu kadar karmaşanın içinde ona dikkat etmez kimse yani hata bile olsa doğru algılanır birde ben bakayım şu hatalara merak ettim sonra yeniden yazarım |
![]() |
![]() |
|