Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmindeki, hatası, inanılmaz, inception, mantık

İnception Filmindeki İnanılmaz Mantık Hatası

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hataları desem daha doğru olur sanırım

Filmi ilk çıktığında izlemiştim zaten

Son sahnede totem objesi dönüyordu

Ya da ben öyle sanmıştım internetten izlediğim için

Filmi sinemada izleyen arkadaşım, cast akışı sırasında totem objesinin düşme sesinin geldiğini söyledi

Açtım baktım yabancı bir siteden, aynen öyle dönme efektinin hemen ardından düşüyor totem objesi

Mantıksal saçmalık bir ! diye maddelersek, totem objesinin düşmesi cobbun gerçek hayatta olduğunun göstergesi

Lakin dürtmeleri aynı anda yakalayamadan cobb 5-6 rüya katmanı altında sıkışıp kaldı, ne kendisini öldürdü ne birisi dürttü ikinci olarak eve dönüşünde çocuklarını aynı kıyafetlerle, aynı şekilde, aynı mekanda görmesi de hiç mantıklı değil Onu da geçtim yusuf arabayı köprüden atarken di caprio, arthurun 3 dakikası, bizim 60 dakikamız var diyor, ama arthur 4-5 kişiyi asansöre yer çekimsiz ortamda taşıyıp, asansör boşluğuna bombalar yerleştiriyor, gerçek hayattaki dürtmeyi bekliyor, hemen ardından bombaları patlatıyor en az yarım saatlik iş bu, bu da ayrı bir mantık hatası

Çok b*ktan film lan bu, neyine almış o kadar puanı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

öyle deme filmdeki hataları bulurken demekki filmi dikkatli izlemişsin derim öyleyse söyle bu konuda film daha önce yapıldı mı ? işte farkı burda senaryo çok özgün artı oyunculuklar çok iyi sağlam karakterler kullanılmış evet sen hataları yakalamışsın olabilir her filmde hatalar oluyor ama inan bana izleyen milyonlarca insan o hataları anlamamıştır çünkü film çok karmaşık bu kadar karmaşanın içinde ona dikkat etmez kimse yani hata bile olsa doğru algılanır birde ben bakayım şu hatalara merak ettim sonra yeniden yazarım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com