Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
‘en, efekt, filme, iyi, kullanmayan, ödülü’

Efekt Kullanmayan Filme ‘En İyi Efekt Ödülü’

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Efekt Kullanmayan Filme ‘En İyi Efekt Ödülü’

Ömer Faruk Sorak, “Hiç kullanmadığımız halde “Aşk Tesadüfleri Sever filmi, en iyi dijital efekt ödülü kazandı
Ödül törenine davetiye göndermeyip, bizden habersiz filmimize hak etmediği bir kategoride ödül veren
Yeşilçam Film Ödülleri’ne teşekkürler Allah’tan müzik kullanmıştık da, en iyi müzik dalında aldığımız ödül şaibeden kurtuldu
İlk elin günahı olmaz sözü piştide tamam da ödül organizasyonları için kullanıldığında komik olmuyor mu?” diyerek töreni ti’ye aldı

‘Başarılı efektler anlaşılmaz’

Şahan Gökbakar da Sorak’a destek çıktı ve “Yeşilcam Ödülleri’nde, Aşk Tesadüfleri Sever filmine verilen
‘En İyi Görsel Efekt Ödülü’nü tebrik ediyorum Hakikaten, Ömer Faruk 12 yıl bu filmin efektleriyle uğraşmıştı
Mehmet’in ve Belçim’in 3D olarak modellenmiş olduğunu hiç fark edememiştik Bu ödül törenini yapanlar
da biraz utanma olur ya!” diye konuştu Yeşilçam Akademi Kurulu Üyesi İsmail Güneş ise “Ödülü ben vermedim,
bin kişilik akademi jürisi verdi Başarılı dijital efektler anlaşılmaz Jürideki arkadaşlar bu yüzden fark etmemiş olabilir” dedi
Bu olay, geçen yıl ‘1 İlk Yönetmen Uluslararası Film Festivali’nde “İki Dil Bir Bavul” filmine,
hiç müzik kullanılmadığı halde, en iyi müzik ödülü verildiği töreni anımsattı

Milliyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com