Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, bin, kelime, thousand, words

A Thousand Words / Bin Kelime (2012)

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

A Thousand Words / Bin Kelime (2012)

Adım Jack McCall Eğer Beni Duyabiliyorsanız, Şu an dinlediğiniz benim sesim değil

O benim iç sesim, Yani kafamın içindeki ses, Sizinle konuşmak isterdim ama yapamam Çünkü bir kelime daha edecek olursam, öleceğim

Jack(Eddie Murphy) Ağzı çok iyi laf yapan, çok boş konuşan ama bu yeteneği sayesinde insanları ikna edebilen bir temsilcidir, Bir gün insanla, ağacın kaderini birbirine bağlayan bodhi ağacı bahçesinde beliriverir, ve ağaçla Jack'in kaderleri birbirine bağlanır Artık Jack Her kelime kullanışında ağaçtan bir yaprak düşecek, ve tüm yapraklar bittiğinde hem bodhi ağacı hem de Jack ölecektir Tüm hayatı konuşma üzerine kurulu olan bu adam, bakalım hayatını bundan sonra nasıl devam ettirecek?

Eddie Murphy Komedi ve duygusallığı bu filmde harmanlamış ve ortaya güzel izlenebilir bir film çıkarmış

Oyuncular:
Eddie Murphy
Kerry Washington
Allison Janney
Jordan-claire Green
Ariel Winter

Fragman :

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com