Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
açık, biraz, naz

Biraz Açık Değil Mi Naz?

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biraz Açık Değil Mi Naz?







Resimler için tıkLa

Özcan Deniz, "Ya Sonra" filminde rol alan Naz Elmas'ın tekne sahnesinde giydiği mayoyu 'çok seksi' buldu Bunun üzerine Elmas, çekimlere mayosunun üzerine file bluz giyerek devam etti

Özcan Deniz, 25 Şubat'ta vizyona girecek sinema filmi "Ya Sonra"da, "Haziran Gecesi" dizisinde başrolü paylaştığı yakın arkadaşı Naz Elmas'a da rol verdi Elmas'ın çekimlerdeki performansından çok memnun kalan Deniz, "Naz olmadan bu filmi çekemezdim Rolünün hakkını muhteşem verdi" dedi Deniz, Elmas?ın teknede çekilen sahnelerde giydiği mayoyu 'fazla açık' bulduğunu da itiraf etti: "Naz mayoyu bir giyip geldi, setteki herkesin gözleri yuvalarından çıktı! Çok seksi bir mayoydu ve Naz'a da çok yakışmıştı Biraz açık bulduk ama yapacak bir şey yoktu Yanında başka mayo olmadığı için çekimleri o şekilde tamamladık Naz, bazı sahnelerde üzerine bluz giydi, sorun da ortadan kalktı"

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.