Kadinin Ve Erkeğin Günlüğü |
|
|
#1 |
|
doctor88
|
Kadinin Ve Erkeğin Günlüğü-------------------------------------------------------------------------------- KADININ GÜNLÜĞÜ; Bugün üç yil bitti Onun karsisina gelinlikle çiktigim günkü kadar mutluyum Allah'ım, onu ne kadar seviyorum Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakisikli,anlayisli,sevecen, her sey var Bugün Cumartesi, biraktim arkadaslariyla eglensin En sevdigi yemek olan pastirmali kurufasulyeile pilav yapiyorum Pişti, demleniyor Banyo yaptim, en sevdigi kiyafeti giydim Yemekten sonra,söminenin karsisina uzanacagiz ![]() Eve geldi sonunda Beni öpüşü biraz soguktu, akli baska yerde sanki Aman Allah'ım, yoksa? Tüm cilvelerime ragmen, nasıl olur??? Arkadaslariyla ne yaptigini sordum, agzinda bir seyler geveledi Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgin,hala uzak, halakabuguna çekilmis Herhalde ÖTEKINI düsünüyor Benden genç mi acaba? iyerindeki sarisin pazarlama temsilcisi olmasin? Söminenin karsisindasarabimizi yudumlarken, artik dayanamadim "neyin var?"diye sordum Gülümsedi, zoraki bir gülümseme,aci dolu, uzaklik dolu ![]() "Yok birseyim"diye geçistirdi O gürül gürül yanan askin bu kadar cabuk bitecegine inanamiyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istedigini söylüyordu Bugün aramizda iletisim kopuklugu basladi bile Belki de kilo aliyorum Çok mu vır vır yapiyorum? Elini tuttum Elimi oksadi,ama eller hissiz, parmak uçlari soguk![]() ![]() Stepe baslasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan Kendimi kandirmaktan baska bir sey degil bunlar Bitti![]() Bittti![]() Bitti Allah'ım, ölmek istiyorum Kendimi son kez onun kollarina attim Aglaya aglaya uykuya dalmisim ERKEĞİN GÜNLÜĞÜ; Öf be, Fener yine yenildi ![]() Ama, kurufasülye güzeldi![]() ![]() ![]() ![]() ))))))))))))))) |
|
|
|
#3 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Eh, bayanlar duygusal zekâ bakımından biraz fazlaca zengin olunca ve buradaki erkek arkadaşımız biraz bön olunca böyle oluyor işte ![]() ![]() Teşekkürler paylaşım için doktor![]() ![]()
|
|
|
|