Yoksa 'Jack Sparrow' Eşcinsel Mi? |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa 'Jack Sparrow' Eşcinsel Mi?Bir Disney yetkilisi Johnny Depp'e Jack Sparrow karakterinin eşcinsel olup olmadığını sormuş İşte Depp'in cevabı: "Benim oyanadığım bütün karakterler eşcinseldir Bilmiyor muydunuz? Johnny Depp’in Karayip Korsanları filminde oynadığı renkli Jack Sparrow karakteri Oscar’a aday olacak kadar iyiydi, ancak aktöre göre fimin yapımcısı olan Disney aynı görüşte değil Vanity Fair dergisinin ocak ayı sayısında yayımlanmak üzere bir röportaj veren Depp, Disney’nin Jack Sparrow karakterine “tahammül edemediğini” hatta bir Disney yetkilisinin karakterin eşcinsel olup olmadığını sorduğunu söyledi Depp, “Jack Sparrow’a tahammül edemediler” dedi Depp şöyle konuştu: “Sanırım zamanın Disney CEO’su olan Michael Eisner ‘Bu Sparrow filmi berbat ediyor’ demiş Yine başka Disney yöneticileri ‘Bu Sparrow’un neyi var? Bu adam tuhaf bir ahmak mı? Sarhoş mu? Ha, bu arada eşcinsel mi?’ diye sordular Ben de bu soruları soran Disney yöneticilerinden bir kadına, 'Ama benim oynadığım bütün karakterler eşcinseldir Siz bilmiyor muydunuz?' dedim" 46 yaşındaki aktör şu günlerde başrolünü Angelina Jolie ile başrolünü paylaştığı Turist filmini tanıtıyor Depp paparazzilerin Jolie’nini peşini hiç bırakmadığını bu yüzden Jolie için üzüldüğünü ve dedkodulara yol açmamak için fotoğrafçıların önünde birbirlerine fazla yaklaşmadıklarını söyledi |
|