Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
verildi, yeşilçam, ödülleri

Yeşilçam Ödülleri Verildi

Eski 11-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yeşilçam Ödülleri Verildi







Turkcell ve Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla Türsak tarafından düzenlenen Yeşilçam Ödülleri'nin dördüncüsü yapıldı ve ödüller sahiplerine verildi Gecede en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü Av Mevsimi ile Okan Yalabık, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü Av Mevsimi filmiyle Melisa Sözen, en iyi genç yetenek ödülünü Çoğunluk filmi ile Esme Madra, en iyi ilk film ödülünü Çoğunluk ve filmin yönetmeni Seren Yüce, en iyi sanat yönetmeni ödülünü Yahşi Batı filmiyle Hakan Yarkın, en iyi kurgu ödülünü Kosmos filmiyle Reha Erdem, en iyi müzik ödülünü Kavşak filmiyle Selim Demirdelen, en iyi görüntü yönetmeni ödülünü Av Mevsimi filmiyle Uğur İçbak, en iyi erkek oyuncu ödülünü Av Mevsimi ile Cem Yılmaz, en iyi kadın oyuncu ödülünü Eyyvah Eyvah filmiyle Demet Akbağ, en iyi senaryo ödülünü Çoğunluk filmi ile Seren Yüce, en iyi yönetmen ödülünü Kosmos filmiyle Reha Erdem ve en iyi film ödülünü Çoğunluk filmi ile Yeni Sinemacılar aldı Gecede Nebahat Çehre, İzzet Günay, Göksel Arsoy ve Türker İnanoğlu'na da birer onur ödülü sunuldu


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.