Beta - Deli Dolu |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta - Deli DoluKimseyle konuşmuyorum gene bi saldıran var Konserlerde görüyorum çok elini kaldıran Utandığım şarkı listesinde ebeni naninaa Bunun gibi saçmalığın eseri şarkılar Yargılama mahkememde gereği yaptıran Bneim prensiplerim alır denetim altına Açıklaman bahane ulan kim kanar be! Uygun değil anlattığın nedeni mantığa Pırratttaaa deli doluyum yine Pırratttaaa geri geliyorum diye Pırratttaaa beni kıskanıyosun Pırratttaaa seni eziyorum diye Deli doluyum yineee İçimde bi tefeci vardı lan yoğ Kahretsin alamıyorum elimin altına Kimse bulunmuyo tabi rape bi katkıda Ama OLYMPOS BEBEĞİM bu gerisi saçmalar Onlar gibi olamıyor senelik hasılat Ama daha tutku var bizde seveni arttıran Bu imzamı atıyorum her eserin altına BETA çıkar senin 2011 senesi karşına Pırratta taaa deli doluyum yine Pırratta taaa geri geliyorum diye Pırratta taaa beni kıskanıyosun Pırratta taaa seni eziyorum diye Yine deli doluyum deli doluyum Bana boş geliyo senin oyunun Yine deli doluyum deli doluyum Kapı gıcırtısına söz yazıyorum Bana gelen herkesi dost sanıyorum Kötü insanları çok tanıyorum Yazdığı küfürler olmamış olur Tüm herşeye rap ortamı sorun Ortamı sorun bana ortamı sorun Nasıl bize kazık atan ortağımız olur Zorbalık olup da yollarda kopuk Hale gelirse ondadır sorun Ondadır sorun ondadır sorun Nasıl onsuz benim Amacım rap çok kasıyosun Kimse de gelip bana sormasın onu Pırratta taaa deli doluyum yine Pırratta taaa geri geliyorum diye Pırratta taaa beni kıskanıyosun Pırratta taaa seni eziyorum diye |
|