Müdafa - Buda Bizim Farkımız |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müdafa - Buda Bizim FarkımızKingrhyme Verse kafa gözü patlatalım bu diss' i sokalım delik deşik olursun bak yaralarını saralım bence sen pop söyle çünki rap böyle Senin Gibi İbneler cok var memelekete sen alışkınsın bu disside alırsın içine gözünün yaşına bakmam sokarım ta dibine sana arsız yerine denmeliydi ibine müdafa var yanımda selam söyle ebene boruzan seninle uzun havamı okucan gelmeme gerek yok burdan diss sokucam götün egrilmiş sen gözlerden sogucan sen kaçtıkça müdafa ile seni kovalıcam Müdafa Verse [ kaynak: http://sarkialternatifimcom/gosterasp?ac=180782 ] 10 cümle kurar ama 9'uda boşalan yazdığm sözlermde bulamazsın boş alan boş boş konuşan çok gördüm boş adam adam dıye dolaşan başı boş lan takılan karıkıza şarkı yapar hiphop değil yaptıkların iyi dinle sözlerimi hiphop benim yaptıklarım yol verdiğim kızların toplar homei arttıkları sende olan eksi kadar bende olur artılarım ben rapte Padişah sen rapin kölesi Gözlerini Kapatın Benimkini Görmesin Her Piçin Vardır homo bak Dövmesi Bide Selam Verir Sana Troların Dönmesi Arabesk Yapmaya çalışır Birde Arsız onuda yapamıyonuz Oda Sizin Farkınız Anen tat Vermiyor Cünkü Tatsız Hip-hop Yapıyoruz Buda Bizim Farkımız |
|