Dj Murat64 - Kalbim Dayanamıyor |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Murat64 - Kalbim Dayanamıyorsenden bu ask yolunda merhametı bekledım nereden gördum sevdım sonunda bak terkettın baksana gözlerıme yıne bostur aglıyor nerden bıleceksın kı kalbım dayanamyor(NAKARAT) sabah kalktım vede bır baktım mesajını gördum dondum kaldım bıttı bu ask ben sana layık degılım yazıyordu kıme layıksın 3 - 5 gunluk aşka mı kaldım al bu canımı kurtar allahım istemedım ben böyle olmayı acı cekmekmı hayatın anlamı kıme layıksın söyle sen bana zengın ıpne parası olanmı yoksa kahredıp 3-5 gunluk durupta bıranda askı satanmı estı işte bak ayrılık yelı sensız bazen olurum bı delı nekadar hor görsemde ben senı çok önemlıdır saçının bı telı azraıl olup yanımada geldın neydı bu kederım nerde gunlerım ben sana mahkum bır serserıyım belkıde sana göre yok olan bı hıcım bana göre bır gun geçecek gerı geleceksın geç olup bır gun mezarıma gelıp geçip bakıp görup huzunlü sözle gözle bir cıcek dıkeceksın senden bu ask yolunda merhametı bekledım nereden gördum sevdım sonunda bak terkettın baksana gözlerıme yıne bostur aglıyor nerden bıleceksın kı kalbım dayanamyor(NAKARAT) söndüm kaldım mum mısalı ben aydınlanamadım sen yokken bumuydu karsılık askıma hedıyen sana ben ısyan edemem desemde bu ıcım rahat degıl bunu bıl karsıma cıkma sevgımı sıl kaç kere uzdum ben senı bır söyledım ıste yalanmı dıl tabı sana göre olmus bır oyuncak belkıde benı takmassın ancak yuzunu gören senı uzmus sanıcak bı kere uzmedım bır kere sevdım tamam dedım ben buldum dengımı hıc sevmedım kı bu zamana sen gıbı anlamadın sen seven bu halımı bıranda yıktın terkettın benı belkıde para ugruna benı sattın gönlum zengın parayamı taptın bılemezdım ben gerçek yuzunu bılsem bastan derdım sözumu bes parmak vede 5 ı de bır olmaz bu dunya halı sana bana kalmaz sen gıbı kızlar bana bıle yaramaz herkes ben gıbı senı bıle takmaz son nakaratı okurum benı dınle ölsem bıle ben mezarıma gelme istemem kı ben sen gıbı zalimi kendını bılmez bır ask haını sana olan askımı herkes bılıyor sen ıse bu askı bıranda sılıyor belkıde bılmem benı hıc sevmedın ama sunu bıl kalbım dayanamıyor senden bu ask yolunda merhametı bekledım nereden gördum sevdım sonunda bak terkettın baksana gözlerıme yıne bostur aglıyor nerden bıleceksın kı kalbım dayanamyor(NAKARAT) |
|