Nostalji Şarkı Sözleri.... |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Bir Yabancı Gibi Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Pascal Auriat Yayınlayan © 1990 Emre Bir aşkı besteledik ikimiz Çalındı söylendi de bitti mi Kök topraktan ayrılamaz derdin Söküp attın mı yoksa sevgimi Gidiyorsun bir yabancı gibi Elinde paramparça anılar Bir yanda hiç yaşanmamış sanki Harcanan savrulan yıllar Hasret yakınca içini belki Gözlerinde bin pişmanlık seli Döneceksin er geç bir gün geri O eski sevgili gibi Kolay değil hatırlamak şimdi Unutulan ne güzel sözlerdi Bu dönüşle mutluyum desem Yalan yalan kalbim affetmedi Ayrılık kaçmaktır çözüm değil Özlem peşinden gelir bunu bil Bensiz de yaşadın hayli zaman Dönme hiç yolumdan çekil |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....İşte Öyle Bir Şey Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Bir de kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan gecerken Hani bir korku duyar da insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle birşey Hani eski bir resme bakarken Hani yılları sayar da insan Hani gözleri dolar ya birden İşte öyle birşey Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir huzur doldu kalbime Bir de kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani yıldızlar yanıp sönerken Hani bir yıldız kayar ve insan Hani bir telaş duyar ya birden İşte öyle birşey Hani bir yağmur yağar da bazen Hani gök gürler ya arkasından Hani şimşekler çakar peşinden İşte öyle birşey Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Sevdan Olmasa Bende bu cehennem gibi yürek olmasa Bende deli rüzgar gibi hasret olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa sevdan olmasa Aahh bu hayat çekilmez Aahh bu hayat çekilmez Sen olmasan canım Aahh bu çile çekilmez Bende bitip tükenmeyen umut olmasa Ferhatın dağları delen sabrı olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa sevdan olmasa Gönlümde bu dinmek bilmez sızı olmasa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa sevdan olmasa Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Sen Benimsin Ellerini tutmasam Gözlerine bakmasam Sussam hiç konuşmasam bile Ben sana hasretimden Seni çok sevdiğimden Bir türlü söz etmesem bile Sen benimsin sen benimsin Dünyamı altüst eden Uykusuz gecelerden Hiç haberin olmasa bile Kalbimdeki acıyı O korkunç fırtınayı Senden hala saklasam bile Sen benimsin Sen benimsin Gün gelir bir yaprak dalından koparak Rüzgarla sürüklenebilir Gün gelir yolunu şaşıran bir kuzu Sürüsünden ayrılabilir Ama sen benimsin sen benimsin Gün gelir toprakta kök salan bir ağaç Bir vuruşta devrilebilir Gün gelir bir ana belki de bir anda Yavrusundan ayrılabilir Ama sen benimsin sen benimsin Sen benimsin! Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
11-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....İçimdeki Fırtına Gün ağarırken tek başıma oturmuşsam Henüz daha gözlerimi bir an bile yummamışsam Sen yoksan yine bense yorgun ve yalnızsam Hele bir de bir de canım hasretine kapılmışsam Ve gözümde tütüyorsan buram buram İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Hoyrat bir rüzgar eserken Sallanan gemi misali Sallanır durur içimde dünya Son ışıkları sönüyorsa sokakların Yeni bir gün giriyorsa penceremden yavaş yavaş Sen yoksan yine bense suskun ve bitkinsem Hele bir de bir kadehin gölgesine sığınmışsam Ve yılların hesabını şaşırmışsam İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Kül rengi bir akşam vakti Kaybolan renkler misali Kaybolur gider gözümde dünya İşte o an bir fırtına kopar Sanki o an yer yerinden oynar Bir koca çınar dalından Savrulan yaprak misali Savrulur gider güzelim dünya Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
11-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Sen Halimden Anlarsın Öyle bir ateş ki bu Yandı mı sönmek bilmez Öyle bir azap ki bu Çekmeyen kimse bilmez Anlatırsın duymazlar Yalvarırsın duymazlar Haykırırsın duymazlar Öyle bir ateş ki bu Geldi mi gitmek bilmez Öyle bir rüzgar ki bu Esti mi dinmek bilmez Anlatırsın duymazlar Yalvarırsın duymazlar Haykırırsın duymazlar Madem ki sevdalısın Sen halimden anlarsın Öyle bir çile ki bu Sen bitersin o bitmez Öyle bir ölüm ki bu Ölsen de kimse bilmez Anlatırsın duymazlar Yalvarırsın duymazlar Haykırırsın duymazlar Madem ki sevdalısın Sen halimden anlarsın Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
11-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Bu ne Dünya KardesimSeven Sevene Bu ne Dünya Kardesim Böyle Bir Garip buruk icim bilmem ki niye Belkide Sevdigim yok diye Bu ne Dünya Kardesim Gülen Gülene Bu ne Dünya Kardesim Böyle Bende (hep) onlar gibi Gülsemmi öyle Yüregim kan aglasa bile Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm Ne bir Han nede Saray lalalalalalay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev Cünkü Sevmek en kolay Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm Ne bir Han nede Saray lalalalalalay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev Cünkü Sevmek en kolay Bu ne Dünya Kardesim Gezen Gezene Bu ne Dünya Kardesim Böyle Birkez olsun cikip gitsem dolassam o yerlerde O Rüya dolu Ülkelerde Bu ne Dünya Kardesim Üzen Üzene Bu ne Dünya Kardesim Böyle Kimseyi incitmeden kirmadan tek bir Kalbi Yasamak elbet en güzeli Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm Ne bir Han nede Saray lalalalalalay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev Cünkü Sevmek en kolay Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm Ne bir Han nede Saray lalalalalalay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev Cünkü Sevmek en kolay Bu ne Dünya Kardesim Giden Gidene Bu ne Dünya Kardesim Böyle Gün gelip Selam verince gökteki Meleklere Artik dönüsün yoktur Yere Bu ne Dünya Kardesim Göcen Göcene Bu ne Dünya Kardesim Böyle Gün gelip Selam verince gökteki Meleklere Artik dönüsün yoktur Yere Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm Ne bir Han nede Saray lalalalalalay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev Cünkü Sevmek en kolay Ne bir Kürk ister bu sen Gönlüm Ne bir Han nede Saray lalalalalalay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev Cünkü Sevmek en kolay Ye ic eylen cok kisa ömrün Sev cünkü Sevmek en kolay |
11-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....YeLiz - YaLan gözündeki ateş kalbimi yakınca sandım ki aşkımız ömür boyunca meğer bu bir oyunmuş kolay oynanan beni sevdiğin var ya o bile yalan yalan yalan yalan yalan yalan ayrılık yok artık böyle demiştin bilsen seni nasıl nasıl sevmiştim oysa gerçek farklıymış uyandığım an anladım ki bu sevgi koca bir yalan yalan yalan yalan yalan yalan söz vermiştin bana seninim diye başka bir aşk bulmuşsun yine kendine söyle mutlu mu şimdi kalbini çalan yoksa bu yeni sevgi o da mı yalan |
11-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Yeliz - Hoşgeldin Bahar Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan güller hiçbir gün solmasa Kırılan kalplerin yerini sevgi alsa Kimse gücenmesekimse ağlamasa Ümitsiz günlerin sonu gelmiş olsa Yediden yetmişe herkes mutlu yaşasa Dünyadaaaaaa Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Yüzyıllar boyunca hergün bahar olsa Gecesi gündüzü hep aydınlık olsa Yeryüzü gökyüzü neşemizi paylaşsa Dağlardaki kuşlar bize örnek olsa Kimse darılmasakimse ayrılmasa Yediden yetmişe herkes mutlu yaşasa |
11-29-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri....Yeliz - Ağla Kalbim Anlıyorum ben seni Bana aşık değilsin ki Benim seni çok sevmem Kendimle ilgili Bana biraz zaman ver Yaralarım çok yeni Kabahat sende değil ki Bu benimle ilgili Ağla kalbim Ağla gözlerim Başkasını seversin Unut onu yüreğim Ağla kalbim Ağla gözlerim Başkasını seversin Unut onu yüreğim Anlıyorum ben seni Bana aşık değilsin ki Benim seni çok sevmem Kendimle ilgili Ahh bana biraz zaman ver Yaralarım çok yeni Kabahat sende değil ki Bu benimle ilgili Ağla kalbim Ağla gözlerim Başkasını seversin Unut onu yüreğim Ağla kalbim Ağla gözlerim Başkasını seversin Unut onu yüreğim |
|