![]() |
K.O &Amp; Kargaşa &Amp; Tura &Amp; Ahm - Çok Uzaklarda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() K.O &Amp; Kargaşa &Amp; Tura &Amp; Ahm - Çok UzaklardaK ![]() Takarım Peşime Gölgemi Giderim Aklımda Kalanlara Tebessüp Edip ![]() Dönemem Geri Yolum Tuzak Bana İsterdim Ama Kader Koymadı ![]() Olmuyor İşte Olmayınca Sevmek Sevilmek Yetmiorsa ![]() Israr Edip Kapını Zorlamam Sonuna Kadar Gitmekse Çabam Silik Hafızamda Eski Hatıram Ansızın Belirip O An Kaybolan ![]() ARada Bir Andıgımı Bil Yeter Rüyandan Uyandım Gör Yeter ![]() Yaram Kanamıyor Eskisi Kadar ![]() İnceden İçten İÇe Beni Yakar ![]() Oldu Bitti , Geçti , Gitti Tabi , Herşey Olacagına Vardı Gibi Birtek sen Bir tek Ben Derken Biz Kime sorduk Ki? Ölmek Var Dönmek Yok Verilen Kaç Sözü Tuttuk ki? AHM; Caddelerde Rüzgar Aklımda AŞk Var Gece Yarısında Eski Yağmurlar Şarkı Söylüyorlar Sessiz Usulca Özledim Şİmdi Çok Uzaklarda Deli Dolu Günler Hayat Güzeldi Kahkahalarıyla Günler Geçerdi Ellerim Uzanmaz Dokunamam ki Özledim Şİmdi Çok Uzaklarda Tura; Kaybederim Kendimi Bazen Boş Sokaklarda O Sallana Sallana Hangi Tarafa Gitsem Bilmem, Unututum Kendimi Tek Kavşakta Taşladığım O Deniz Aşkı Misal Attığım Her Taş Farklı Masal Bir Bilen Varsa Banada Söylesin Hangimiz Haklı Farzlı Misal Görünmez Olurum Farkedilmezim Aynı Dünyada Farklı Diyar Korkmadım Hiçbir Zaman Gerçekten Hırlamadım Henüz Erken Çözemiyorum Var Bir Bilmecem Göremiyorum Kapalı Pencerem Tura Bir Sarhoş Onu Sorma Çok Uzaktasın Kapımı Çalma Yağmur Olurum Yüzüne Damlarım Mektup Yazar Rüzgara Bağlarım Ben Bir Sultanım Yanlız Ağlarım Kalpten Dudağa Her bir Lafım AHM; Caddelerde Rüzgar Aklımda AŞk Var Gece Yarısında Eski Yağmurlar Şarkı Söylüyorlar Sessiz Usulca Özledim Şİmdi Çok Uzaklarda Deli Dolu Günler Hayat Güzeldi Kahkahalarıyla Günler Geçerdi Ellerim Uzanmaz Dokunamam ki Özledim Şİmdi Çok Uzaklarda Kargaşa; Unut Gitsin Bitti De Bitsin Aynı Hikayede Baştan Eziksin Kulak Asmasanda Söylediklerin Seni Yıkmış Diye Sen Triptesin Doğru Ya da Yanlış NE Fark Eder? Oldu Bitti Zaten Bunu Bilesin Hayallerin Seni Senden Eder Avucunda Tutarsın Uçup Gider Sen Peşinde Koş Bitti Zanneder Aşkın Önünde Nefret Diz Çöker Sabah Sabah Bir Sigara Kadar Ömrüm Kül Olur Her Nefeste Bunu Gördüm İki arada Bir Derede Kapıldı Gönlüm Çok Sevdim Ama Diri Diri Gömdüm Zatn Güzeli Güzel Yapan Değer Ona Saygı Duyan Bir Erkektir Varsa Yürek Konuşur Konuştuurur İllaki Bir Gün Biri Duyar Durur Zaman Kalmadı Son DUrum Budur Acı Gerçek Bu Eden BULUR ![]() |
![]() |
![]() |
|