Başıbozuk - Ben Yaptım |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başıbozuk - Ben Yaptımdarma dağınık hayatım, toplamanıza gerek yok nasıl olsa ben tekrar, tekrar dağıtacağım üzülmenize gerek yok, ben nasılsa büyük ayıbım kalabalık sokakları sever, arsız yalnızlığım şişede durduğu gibi durmasada, sarhoş ruhum* anlayamam bazen, varmıyım yokmuyum ihbar edin beni, ben düşlerimi öldürdüm parçalara ayırıp, serseliğime gömdüm şişede durduğu gibi durmasada, sarhoş ruhum anlayamam bazen, varmıyım yokmuyum ihbar edin beni, ben düşlerimi öldürdüm parçalara ayırıp, serseliğime gömdüm parçalara ayırıp, çaresizliğime gömdüm saçlarım, sakallarım, karıştı birbirine kesmem hiç nasılsa dönecekler eski hallerine kızmanıza gerek yok, ben böyleyim işte vitrinlere işemeyi sever, arsız yalnızlığım şişede durduğu gibi durmasada, sarhoş ruhum anlayamam bazen, varmıyım yokmuyum ihbar edin beni, ben düşlerimi öldürdüm parçalara ayırıp, serseliğime gömdüm şişede durduğu gibi durmasada, sarhoş ruhum anlayamam bazen, varmıyım yokmuyum ihbar edin beni, ben düşlerimi öldürdüm parçalara ayırıp, serseliğime gömdüm parçalara ayırıp, çaresizliğime gömdüm |
|