Beta - Yeni Bugün |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta - Yeni BugünGarip bir yaşam bu Eski defterleri kapatıyoruz Yerine yeni bir defter açıyoruz Sonra o defterleri satıyoruz Aslında aslında insanoğlu garip Birden her şey bitiyor herkes gidiyor Yalnız kalıyoruz toprak oluyoruz Toprağa bakanlar oluyoruz Kaçmak bana yakışmaz saçma durumlar içindeyim Kendimi göremediğim aynam beni herkese anlat Herkes bilsin nasıl bir insan olduğumu Kimine göre bir korkuluğum depresif bir son durumum Elim kolum bağlı geleceğimde yoktu yarın Altta kaldım mağdur oldum her zaman bir kabus oldu Gecelerimde gene tekim ve düşüncelere karşı koydum Hiçbirşeyse olmuyordu her sefer ben korkuyordum Bulutlar çöktü üstümüze unutmam Bugünlerde unutkan olduğumdan kusurlar fazlalaştı Sende sandın sana bu kinim hayır değil Mesafemiz dünyaların ayrı olduğundan bizim yakın değil Yakın değil bize bu mutluluk Konuşucakken ellerim tutar bu ağzı susturup Kafamda benim kurduğum hayallerim kurgudur Kendi başıma takılıyorum bu aralar usluyum Nakarat Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın Yalnız kaldık hepimiz mezara doğru koşuyoruz Yalnız kaldık hepimiz bu yaşam bizi yoruyordur Gücünü koru diren burda kalmak için Bense üzülüyorum devrende bırakıyorum parmak izi Kelimelerle anlatılmaz anlattığım yaşam Notalar yardım eder sen de yaşlandığın zaman Anlarsın ki geride onca toprak arkadaşların Öfke içini kavursada çatma kaşları Savaş başlamıştı doğumla o zaman her şey yolunda Zamanla yoldan çıktık aman Tanrı'm kafamda Binbir çeşit hikaye ve serüvenler Hayattan bölüm bölüm koparıldık yeniden gel diyenler Oldu hep fakat dönen olmamıştı Her yıldız kaydığında benim ölen dostlarımdı Gündüzümde yoktu zaten sensiz gece bitiyordu Kalp kırmasak hiç geldik ve de gidiyoruz Nakarat Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın Gözümü kapatınca bazen öldüm sanıyorum Kendime zarar verdiğimden bulmuşumdur yarı yolu Gözümü kapatınca bazen seni arıyorum ben Uyku kaçıyor geceleri günahlarımı sayıyorum Bazen diyorum al birkaç ilaç ve kurtul sen de burdan Korkuyorum gidemiyorum mutluluğumu nerde bulcam Bazen diyorum atla camdan durma kafana takma Korkuyorum penceremi açamadan yatağıma yatsam Tartışıyorum dostlarımla ailemle sevgilimle Barışıyorum hepsiyle küçük bir özür dilediğimde Günler artık monoton oldu karşı gelince Buluşurdum aynı saat aynı yerde aynı şekilde Onurluyum çünkü bir çok kalbe ben yazıldım Kiminin kalbine adım sert çakıldı dert kazındı Ne kadar gurur yıkmazsam o kadar mert kalırsın Sevgi ve saygılarımla imza Berk Bayındır Nakarat Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın |
|