Cüneyt Tek Şarkı Sözleri... |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cüneyt Tek Şarkı Sözleri...Bayan Gitmek mi zor kalmak mı zor Bir yol bulamadım Yemin ettim yemin bozdum Bir kalbi yaraladım Affet artık ne olur affet Büyük ceza bana hasret Çekti vurdu beni adalet Bir yol bulamadım Haklısın sen de çok acı çektin Bu yolları yalnız geçtin Tutulsaydı kopsaydı dilim Kapına düştüm ne olur affet Büyük ceza bana hasret Bir söz bulamadım Darmadağın Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden Ben sana deli divane aşığım Canıma yapışmışken bu deli hasretin Ben sensiz, sevgisiz söyle yar nasıl edeyim Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden Ben sana deli divane aşığım Üzersem, birgün kıyarsam Verdiğim sözden cayarsam Alsın bu canı Allahım, razıyım Aşkı sensiz yaşayamam, taşıyamam bu canı Son darbe tek kurşunla bitiririm acımı Yar Tedirginim ve çok yorgunum Kaçıp kurtulmam lazım buralardan Yar bana sırt çevirmiş Hasretler yüzü dönmüş Kaçıp kurtulmam lazım İstanbul dan Sevsen bu kadar sessiz kalır mıydın yar Her zoru göğüsleyip yanımda kalmaz mıydın yar Yar, aşk kolay değil bir gün anlarsın yar Sana yar dedim söyle bundan daha ötesi mi var Bir türlü aklım almıyor O sebepsiz, suskun gidişini Hani birşeyler söyleseydin Belki bu kadar acımazdı kalbim Sevsen bu kadar sessiz kalırmıydın yar Her zoru göğüsleyip yanımda kalmaz mıydın yar Yar, aşk kolay değil bir gün anlarsın yar Sana yar dedim söyle bundan daha ötesi mi var |
|