![]() |
Red - Şarkı Sözleri. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red - Şarkı Sözleri.Başka ![]() Bu bir yenilgi kabul ama paranoyalara ![]() Yeni resim mi cizilecek ara boyalara ![]() Adam her adımın onun için olabilir ama, Beni sil diyor ne yapıcaz sıra boyama da ![]() ![]() ![]() Hadi aramaya devam ona benzer kokuları ![]() Aç yüreğini göster dokunalım ![]() Her karesini yeniden yazmaya kalksam bile inan olmuyo okumuyor ![]() ![]() ![]() İlaç aramıyorum yok çaresi doktor Bana deli diyen her adama doktor Sar yüreğimin yarasını doktor ![]() Annem kadar anlama doktor ![]() ![]() ![]() Dur ne yapıyon ağlama doktor Soluk almadan izleme doktor Konu çok basit ama ben karıştım aklımı fikrimi doktor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Red - Şarkı Sözleri. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red - Şarkı Sözleri.Benle taşak geçmek için önce organ nakli yaptır Baban peçete kullansaydı koçum asla olmayacaktın Adını *****e taksam böbürlenip şansı zorlayacaksın Omurgandan iliklerine hiphop çekip saplayacaktım Bende tanka binen kızlar he bide rap yaparlar hızla Revüde beş dolarsın ***** ağızlı sikildikçe sızla Yaranı sarmak için orkid yerine kullandım bi rızla Delikanlısın da nasıl yani takılmadan kızla Battle savaş demek sik kafalı nerde gördünüz kan Artı sıfır mantık olay şu ki beşte dördünüz mal Aparkatla merhabalaşmak için meslek ömrünüz dar En taşşaklı ağıt burda şimdi resmen öldünüz lan Hattı yardım oğlum yardım alın amına kodumun kabzımalı Diss yaparsa rediss yer ve göt deliğinde yankılanır Hip hop diye bi pasta yokken payını verdim aklı alıp Şarkı kadar giderliysen gel yaşatayım fight club ı Gol sandık ama direk yamuldu Bizde kırdık kafayı ryhme havaya savurduk Deliler Pizza içip kola yiyen Harbi deliler Rape bizle kavuştu Rota Lambadan rapin çıkar Oyna yosma rampadan Bak arkadan kalın kafan Hilalda hamdı panpalar Fena mı lan ki Şirinlerden önce çıktı mantarah Yetme çocuk rapte olup gibi yapıyo kajmeran Rapte at patetes sıçan cesaretinse korkudan Emin ol desek varya merhaba ben emin der bu lan Yapma ya ne sandın abi tırsıyorlar durmadan İnan onlar kadar uğraşsak olurduk tupac falan Hiphop ne lan böyle üslup istiyorlar fanlara Becerdiğimi görmeyin sahnede etraf toz duman Tatam tatam raplere git kültür oldu harbi ya Sizde paspal bizde rank var track giri ver ortadan Zar atan kadın dadan kadın tadında ramkadam Gelir gider giden kalır kalan sıfırsa banka var Genişde dar tarar baban dünyada alkapon kadar Rap bi yokuş 3 vitesli bis gibisin rampada Gol sandık ama direk yamuldu Bizde kırdık kafayı ryhme havaya savurduk Deliler Pizza içip kola yiyen Harbi deliler Rape bizle kavuştu |
![]() |
![]() |
![]() |
Red - Şarkı Sözleri. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red - Şarkı Sözleri.Bi kızım olur benimde kurduğum hayallerden Dünyaya bıraktığım rap yazılı bir kaç defter Değer kavramı yakıştırdığım tek insan Uzak şimdi arkadaşta yeni bi aşka açıyo yelken Eyvallah ama etkilendim sizlerden Onur gurur burda yüksek değil bizlerden Tanrı oyuncağını yüksekten izlerken Göz yaşına onun yerine tapınmayı isterse O zaman bi tanım bulmuşum bile kendime ben Saçmalama adam bırak ağlamayı kendine gel Elimde değil zaten olmasında kaldıramam Beni kimse senin kadar aşk olupta kandıramaz Hayatın sahteliğine ayak uydur hayatım Sen hayat veren saçlarını başka yatağa dağıttın Burak bundan böyle bi deli adamdır Dünyamı çalıp giden o arsız bayandır Nakarat: Önce gider birden Önce gider vede son bulur aşk dediğin şey Gözyaşların aktığında üşürsün yanağından süzülürken Dön dediler Geri döndüm her gün her dakika ben Gözyaşlarım aktığında üşüttüm yanağımdan süzülürken Aşkı bilenleri kıskandırıp yaşamaktım Yaşa bakmaz 17miş 19muş anan haksız 10 ayı ömre bedel bi hikaye bitirdikten sonra gülüm sende yoksan yaşamakmı olanaksız Annen ağlamasın diye nefes alıp ver burak Giden mutlu olmak için gitti zaten bil 8 ay şişeye işemek işe bişey katmaz oyuna gerek yoktu gidecektin madem ki Rahatla İstanbul aldın artık onu Artık yollarının geçmesini beklemek ve sorun Yine mutlu değil manzaramda gözlerinin tonu Aynı tadı vermediğini bilmesemde olur Denize karşı Cihangir de doğdum Sen oldum sen oldukça kararsızlık gördüm yoruldum Ama gücüm vardı ölene kadar istemene endeksli Herangi birisi seni bu kadar çok sevcekmi ? Nakarat: Önce gider birden Önce gider vede son bulur aşk dediğin şey Gözyaşların aktığında üşürsün yanağından süzülürken Dön dediler Geri döndüm her gün her dakika ben Gözyaşlarım aktığında üşüttüm yanağımdan süzülürken ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Red - Şarkı Sözleri. |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red - Şarkı Sözleri.Red: beni çemberden iten hayat dudağı yapıştır elindeki sigaraya ne yolu bulup adam olur nede susup oturur ne beni bıraktınız bana nede düzen aga neşeni çalıyolar aklından gider ayak köşeli düşünmene sebep olan top dünya nefesi beleşe kapatıp öyle boş durmak ve gece gözünü kapatıp yürü boşlukta bu döngü canına kasıt sıkıntı alına yazı kırıntı mutlu eder çektiğin yanına kalır eline alıp makası en cici sahnesi kes çünkü kesmessen biri gelip mahfedicek yada paranoyak ol bana yaklaşmak adına geriye bakıp iki bardakta kalır aşk seviye yüksekken aşşalık dünyanın aşşa bi katındayız bakcan mı tadına? Rota: O sarı saçınla karala dur içimi Annem bile diyo bozuluyo biçimin Para gördük oğlum ne sanıyon işimi Sende kalan yarım inan hiç iyi değil Kokunu çeke durur başka bi piç herif Üzülme hatun çok iyi bi birikim Senin adına yazılan her kitaba varım Ama sonuna yazarım ****** bu dimi Günün öldümü hiç, Ölüm oldu bir hiç Önün ördü senin nefsin eli giriş Bi hayal bekleme yok sade net iş Çünkü onur yerde ve gözden iniş Başlar hayata yad eli bu adam Görmediğim şeyin adı tabi yaradan Yara bana var ama kara para yeni hatan Tarihin bi gününde yine burada |
![]() |
![]() |
|