![]() |
Terapi - Bul Hadi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terapi - Bul HadiBul hadi rapimi duy hadi kafama sık hadi Beni bi gör hadi nefesi çek hadi geriye gel hadi Terapi vur hadi cebimde ex rapi böyledir her biri Adımı çal hadi ismimi yaz hadi konsere çık hadi Benimde herkeze yüzümü bilmese bir fayda yok size Sen bizden kork hadi Düşün, düşün nereye kadar boktur işin öderiz peşin peşin Durmadan karın deşin mantığı yok asla sebepsizlerin işin Acıttımmı bebeğim eline bir baretta al doğru manitaya Acımadan gönder onu öbür dünyaya yapma ya bukadar basit olsa keşke küçük ibne Cenabet hocam bana diyemez destur haddini aş yoldan çıkmadan dur Barakama has küfürler kur ne fayda rapin tam bir boktur çoktur Barakamı çekemeyen laf atıpta yanıma gelemeyen biberonu ememeyen Sen yaz beşiktesin sıçtığı boku temizleyemeyen Boşuna basma firene durduramassın bikere çağre yok ecele Gerek duyulmaz fenere ben buyum sanane kendine kuyu kaz hemde en öne Yeniden alevlen üflemeden sönene sözünden dönene özünde haddini bilmeze Bi de yanıma gelmese benim ipiyi görmesene beş para etmez albümünü Parayla verene zamansız çalan sirene gecenin köründe gelene Gelmeden inene kaltağa binene benim rapimden kimene Ağlamayı unutup durmadan gülene e iste çağrene delikanlımı o da ne Lafta burama geldi sor bana gücün yetmezse söyle babana Herkezin dıştan gördüğüm kadar psikopatmısın Terapi dinle kaşın aklı başı alır on eksik Yaşı ağırlığın kadar boka taşı yeni moda uzadı saçı Sor bir bildiğin konu bu değilki bizi kekledin beni emekleyip bekledin Argo tek dedim gerisini geç dedim Nakarat Bul hadi rapimi duy hadi kafama sık hadi Beni bi gör hadi nefesi çek hadi geriye gel hadi Terapi vur hadi cebimde ex rapi böyledir her biri Adımı çal hadi ismimi yaz hadi konsere çık hadi Benimde herkeze yüzümü bilmese bir fayda yok size Sen bizden kork hadi |
![]() |
![]() |
|