Uğur Uysal - Alıştım |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uğur Uysal - AlıştımHergün düşüne düşüne adını yazdım bugüne Ben yine istedim, yine taptım her gülüşüne 1 verse Her yağmur yağdığın da beni hatırla demiştin Şuan yağmur yağıyor, yokluğunla seviştim Ateşle konuşma buzlarımı erittin Sigaran bitmiyor evet bunu kabul ettim Masallar anlat bana büyüt beni, büyüt beni Öyle bi anlat ki hayallere benzeri Hasreti ben oldu, bitmiyor özlemi Elimde ki kalem bile gülmeyi özledi Ağlatma içten içe bu yaptığın bencillik Yürüyorum ama adım attığım yer sensizlik Senden sonra sessizlik Nede çok yakıştı sana yaptığım bu dumandan gelinlik Zor değil bu durum, battıkça öğrendim Ben herşeyi hiçbirşeyden daha da fazla ezberledim Cebimde bi kaç damla ellerini biriktirdim Yokluğunla harcadım sustum vede izledim 2verse Melise gibi kokan saçların akşam üstü Geceleri uyumuyorum gündüz bana küstü Her gece yazdım adını senden kalan dündü Uyumayı beklediğim sabahlar bile bana güldü Seni sordum kalemime, seni sordum şarkılara Çaresizce hesap sordum senden kalanlara Anlat beni doğrulara, anlat beni yalanlara Çok kızdım bugünlerde dokunduğun taşlara Uykularla aram bozuk yok bünyem bitkin Bu gece anıları yokluğuna sardım içtim Cennette ki hikayende en tatlı melektin Sonra yok oldun be yok cehennem de dirildin Merhaba prenses, hoşçakal de kağıdıma Dünü anladıkta tamam küsülür mü yarına Benden selam söyle Leyla hayat denen Mecnun'a Sen çayımın son demisin içtim darılma |
|