Sokrat St &Amp; Cumali Efrah - Arteriyoskleroz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sokrat St &Amp; Cumali Efrah - ArteriyosklerozCuMaLi Efrah Eyo Bronkopnömoni'den emboli afilli disantimim Çalarsa kirli Hip-hop basilli dizanteri![]() Etkisindeki olgulanan radyoloji Cumaly eski okul değil Nano Teknoloji![]() Beynim karma karışık hep gezerken damarlarımda kanla karışık Rap![]() Saltanat-ı Hiphop durdu dedi gir içeri İsyan eder yeraltıda bana sanki hepsi Yeniçeri![]() ![]() ![]() Gırtlağımda adenon öykü tekniklerimin hepsi hayatımdan anektod![]() Ömür bir eşşek pazarlarda sıpası rap yoksa damarlarımda kromlar atar spazmı![]() Kime bi "hişş" desem der ki ne var deli? Psikofarmatik tedaviler bile deva değil![]() İlan edildi Rap pastahanemin palyaçocusu yüzbinleri aşarken Hip-hop depreminin blançosu!Sokrat ST Gelecek bayağı uzakta kalır kötü gününde yanındaydım rap elini uzat bakalım![]() Sıra sende bak hırlı çıktın Hip-hop'tan bana bahsetmeyin und cılkı çıktı![]() Hiphop sokakları kana bulandı Bende sustum suskunluğum akıl bulandırdı![]() O kadar güvendim ama 5 kuruş kazanamadım 6 yıl boyunca Hip-hop'a kendimi kullandırdım![]() Kullanıyonda Sokrat'ı Hiphop oyuncak mı? Kullanmadın diyon turşumumu kurcaktın![]() Hip-hop'a çıkar bak tüm yolumun sonları Hip-hop'la tıkandı lan tüm solunum yollarım![]() Şerefsiz de silinmem ben ölünden ne hayır geldi ne beklemeyeyim dirilmenden!?Dirilsende hala beyninde tromboz rap akan bu kalbin içi Arteriyoskleroz! |
|
|
|