Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönecektin, haylaz, umuttu

Haylaz - Bir Umuttu Hani Bana Dönecektin

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haylaz - Bir Umuttu Hani Bana Dönecektin

Yalan bi aşk öyküsü benimkisi beni boşver sevdim abisi 3 yılın hatrına bi parça yazdm
kırıldı kalbim yok telafisi çok acı çektim bu genç yaşımda haylaz diyolar tam bi serseri
Sebep oldu doldu gözleri Bırak artık sevmezki seni Çok sevdide ne oldu sanki yine bana kaldın
Sözlerimdesin bir umuttu hani bana dönecektin yemin ettn beni sevecektin masum gülüşüne kul köleydim
Tek sözünle ben ölür giderdim Beni sevme Tamam sevme Yeterki kalbime acıları verme Sevmiştim seni
Delicesine Bunumu hakettim susma söylee Sen benimle bende seninle Bir bütün olamadık neden böylee
Haksızlıqına yok tahammülüm Günlerim hergün çile içinde Sen biliyonmuki haylaz nerdee Yalan oldu ve gitti
yıllarım Seni sevdim çok pişmanım Kafamı yastıqa koyduqum anda Bitmiyordu hıçkırıklarım Sondu belki bu
yazdıklarım Biliyorum umrunda bile deqilim bos qeLiyodur söylediklerim Çok hoşsun cokta quzeLsin benden
Daha iyisini hakedersin Ben dolduramam yerini bilesin Sanmaki sevdam hevesti qecsin Yoruldum artık kaLdıramıyorum
Kes biletimi yolla qitsin Ben kimimki soyle senin icin Senmi benmi söyle kimdi suclu Sevdim oleyise sucum bumuydu
Yeter lan yeter ben cok cektim Her qece öldüm haberin oldumu Yıkılmış haylaz yok bi umuduuu

Biliyorum umrunda bile deile deqilim bos qeLiyodur soylediklerim cok hossun cokta quzeLsin Benden benden daha iyisini
hakedersin ben dolduramadım ben dolduramam yerini bilesin sanmaki sevdam sanmaki sevdam hevesti qecsin yoruldum artık kal
dıramıyorum kes biletimi kes biletimi yolla qitsin

Biliyorum umrunda bile deqilim bos qeLiyodur soylediklerim cok hossun cokta quzeLsin Benden daha iyisini
hakedersin ben dolduramam yerini bilesin sanmaki sevdam sanmaki sevdam hevesti qecsin yoruldum artık kal
dıramıyorum kes biletimi yolla qitsin ben kimimki soyle senin icin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com