![]() |
Haylaz - Bir Umuttu Hani Bana Dönecektin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haylaz - Bir Umuttu Hani Bana DönecektinYalan bi aşk öyküsü benimkisi beni boşver sevdim abisi 3 yılın hatrına bi parça yazdm kırıldı kalbim yok telafisi çok acı çektim bu genç yaşımda haylaz diyolar tam bi serseri Sebep oldu doldu gözleri Bırak artık sevmezki seni Çok sevdide ne oldu sanki yine bana kaldın Sözlerimdesin bir umuttu hani bana dönecektin yemin ettn beni sevecektin masum gülüşüne kul köleydim Tek sözünle ben ölür giderdim Beni sevme Tamam sevme Yeterki kalbime acıları verme Sevmiştim seni Delicesine Bunumu hakettim susma söylee Sen benimle bende seninle Bir bütün olamadık neden böylee Haksızlıqına yok tahammülüm Günlerim hergün çile içinde Sen biliyonmuki haylaz nerdee Yalan oldu ve gitti yıllarım Seni sevdim çok pişmanım Kafamı yastıqa koyduqum anda Bitmiyordu hıçkırıklarım Sondu belki bu yazdıklarım ![]() Daha iyisini hakedersin Ben dolduramam yerini bilesin Sanmaki sevdam hevesti qecsin Yoruldum artık kaLdıramıyorum Kes biletimi yolla qitsin Ben kimimki soyle senin icin Senmi benmi söyle kimdi suclu Sevdim oleyise sucum bumuydu Yeter lan yeter ben cok cektim Her qece öldüm haberin oldumu Yıkılmış haylaz yok bi umuduuu ![]() ![]() ![]() Biliyorum umrunda bile deile deqilim bos qeLiyodur soylediklerim cok hossun cokta quzeLsin Benden benden daha iyisini hakedersin ben dolduramadım ben dolduramam yerini bilesin sanmaki sevdam sanmaki sevdam hevesti qecsin yoruldum artık kal dıramıyorum kes biletimi kes biletimi yolla qitsin Biliyorum umrunda bile deqilim bos qeLiyodur soylediklerim cok hossun cokta quzeLsin Benden daha iyisini hakedersin ben dolduramam yerini bilesin sanmaki sevdam sanmaki sevdam hevesti qecsin yoruldum artık kal dıramıyorum kes biletimi yolla qitsin ben kimimki soyle senin icin |
![]() |
![]() |
|