Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bende, polemick, yok

Polemick - Yok Bende

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Polemick - Yok Bende

Ölümsüz olmaz hicbirsey varken birseylerin kıymetini bil , Zaman birsekilde qeciyor deme
Nefes almak yasamak deil aLnıma yazılan bi yazı var sorumlusu kim tabiki benden bu sorumluluqun
Verdiqi yukten nelerimi cektin bir bilsen

Elimi kaleme kalemi kaqıda dusman etmesin rapim sert bi sozle kalemi kıran o an eser serttifil ruzqar esse
yuzum donar bosalıyordu sel qibi ve beni bu qozle qorebilense yok ki başka sen qibi

Bilinen soruları niye soruyorlar kısa yol varken niye yoruyorlar farklı bisey qibi nie bakıyorlar yok yok yok bak yok bende
Yok derdiiiiim bu özendiqim kisi bir tek kendim bazen kendimi kendim yendim kendi kalemimle yazılan bendim (x2)

Hey dur bitmedi yarım kalan bir ruya var buqun ama bir kabus qormediim dur bekle ve sen qidince qecmiyor qunum ben bole bisey
qormediiiim hayallerime dokunamam sandım hepside birbir karsımda saklandıqı yerde bulamam sandım ebosobe tim var karsımda mutluluklar lakin bobrek
karamsarlık bileqimi bende ben yaratıyor ben haykırıyor yureqimi tam bitiste olsamda derin qiren yok qibi omur bitiyor saclarımsa dokuluyor kum gibi

Yalancı zamanLar hadi bana birkez doqruyu sole ne kaldı ben sana bikez quvendim olmadı mumları ufledim dilim yandıı

Bilinen soruları niye soruyorlar kısa yol varken niye yoruyorlar farklı bisey qibi nie bakıyorlar yok yok yok bak yok bende
Yok derdiiiiim bu özendiqim kisi bir tek kendim bazen kendimi kendim yendim kendi kalemimle yazılan bendim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com