![]() |
Polemick - Yok Bende |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Yok BendeÖlümsüz olmaz hicbirsey varken birseylerin kıymetini bil , Zaman birsekilde qeciyor deme Nefes almak yasamak deil aLnıma yazılan bi yazı var sorumlusu kim tabiki benden bu sorumluluqun Verdiqi yukten nelerimi cektin bir bilsen Elimi kaleme kalemi kaqıda dusman etmesin rapim sert bi sozle kalemi kıran o an eser serttifil ruzqar esse yuzum donar bosalıyordu sel qibi ve beni bu qozle qorebilense yok ki başka sen qibi Bilinen soruları niye soruyorlar kısa yol varken niye yoruyorlar farklı bisey qibi nie bakıyorlar yok yok yok bak yok bende Yok derdiiiiim bu özendiqim kisi bir tek kendim bazen kendimi kendim yendim kendi kalemimle yazılan bendim (x2) Hey dur bitmedi yarım kalan bir ruya var buqun ama bir kabus qormediim dur bekle ve sen qidince qecmiyor qunum ben bole bisey qormediiiim hayallerime dokunamam sandım hepside birbir karsımda saklandıqı yerde bulamam sandım ebosobe tim var karsımda mutluluklar lakin bobrek karamsarlık bileqimi bende ben yaratıyor ben haykırıyor yureqimi tam bitiste olsamda derin qiren yok qibi omur bitiyor saclarımsa dokuluyor kum gibi Yalancı zamanLar hadi bana birkez doqruyu sole ne kaldı ben sana bikez quvendim olmadı mumları ufledim dilim yandıı Bilinen soruları niye soruyorlar kısa yol varken niye yoruyorlar farklı bisey qibi nie bakıyorlar yok yok yok bak yok bende Yok derdiiiiim bu özendiqim kisi bir tek kendim bazen kendimi kendim yendim kendi kalemimle yazılan bendim |
![]() |
![]() |
|