Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durumdayım, haylaz, zor

Haylaz Zor Durumdayım -

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haylaz Zor Durumdayım -

Uyuyamıyorum akLıma geliyosun ya sema olsun yada dünya dursun Kaldıramıyorum canımı yakıyosun ya benim olursun yada sonum olsun
Ellerin yanında simdi sende belki mutlusun ben bu yolda yanlız kaldım elimde yokmusun sen gidince çok değiştim yarından umutsuzum
Tutamadım ben ellerini simdi baskası tutsun Yalan dolan içinde son bulan bu aşkımın bi katili var oysa sendin anladım değersizim
Bu tam bi yalancı yalanlarla saLdın aşkı sen anlamazsın ama sen bu kalpte saklı kaldın düşen bu damlalarda hayıya anıldın ve her seferde
yazdığım bu parçalarda çalındın Senin için bu yazdığım kaçıncı parça saymadım ben aşkım için şair oldum reklam için yapmadım
Duygularımı katlettin beni mahfettin beni sen terkettin Ben seni bilemedim çok sevdim nasılda kandım kahretsin sen seni sevmem bilmezken
Vede sensiz ben hiç yapamazken sensiz kaldım bumuydu hakkım oysaki ben seni çok sevmişken Yalan oldun benden gittin peçeyte sen gibi köpek
Gibiydim Köpek gibi yalvardım sana lan tertemiz aşkımı kirlettin yıllar geçti ve bittimi herşey anladım artık gitmelisin beni sevmek sana
Çok zor geldi gercekleri sen bilmelisin Gün gelir ve kaybolur umutlarımda son bulur telafisiz bu yılların hesabı takma unutulur Hesap gelir
döner bigün beklerim biter bugün vakit benim ölüm günüm ve senin içinde zor bigün ben ağlamam be zalim ağladımda ne oldu bekledim döner bigün
Ve bekledimde neoldu İğne elimden kalkar baba sözlerimde dert dolu zor durumdayım baba [ zor gelir bu dert yolu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com