![]() |
Sancak - Tek Kaçacak Yerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sancak - Tek Kaçacak Yerim1 ![]() ![]() Sıkıldım hiçbir gecenin açılmadığı uykulardan, çocukça masum eski bir resmim var hep duvarda ![]() Bugünlerden habersizim o oyunlarla resimdeyken hep büküldü bileklerim telafisiz oyunlarda ![]() Cebimde beş kuruşla almak istediklerim bugün bedava olsa bile yok etmek istedikleri ![]() Zamanı geriye çevirmek hiç biçilecek paha değil benimse hatırlayamayıp unutmak istediklerim var ![]() Yanımda kal dediklerim, ölümde var dedikçe ![]() Yok oldu özlediklerim nasılsa var dedikçe ![]() Nasılsa gel dedikçe gelirdi ölmedikçe ![]() Hesapta olmayan birşeyler önüme gelmedikçe ![]() Süslü kelimelerle kirli değil dilim içimden böyle gelir, anlatırken hissedip yaşanmamışken hiçbiri, hazırlarım ki kendimi o gün gelince korkmayıp gülümserim kapım kırık benim ![]() Nakarat~ Tek kaçacak yerim evim ![]() Üstüme serin ruhumu, izleri halimin ak ![]() Gözün olsun ecelim bana gizlice bak, yok etsin hayalimi ![]() 2 ![]() ![]() İçimden geçirdiğim yüzümden anlaşılmaz ![]() Beni görünce hayal kırıklığın katlanırsa, gözünü kapat sade dinle sade hisset istediğim sade bu, istediğim samimi hiç değilse ![]() Aynamda utandığım herşeyimle burdayım ve aynı anda utandığım her ne varsa susmadım ![]() Her savaşta ustalık gerektiğinde kuklayım ![]() Kaybetme sebebim aynı, elimden tutmayın ![]() Nakarat~ Tek kaçacak yerim evim ![]() Üstüme serin ruhumu, izleri halimin ak ![]() Gözün olsun ecelim bana gizlice bak, yok etsin hayalimi ![]() |
![]() |
![]() |
|