![]() |
Şahsi - Şansına Münhasir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahsi - Şansına MünhasirMuhtelif cevaplarım var ve hepsi aynı dilde Hepsi aynı yürekte bilki aynı bilekte Uhuvvet kalmadı ya rahman rahim Onlar pusuyu kurdu tündü bende böyle derinleştim Nereye baksam aynı his bu hissin içi pis Ben bu yüzden içime sindim sakaldan kaldım işsiz Elalem sağıra dilsiz bu şenlik çok değersiz Adınız önüne belki koydum bu belkiler güvensiz Bu saatin pili bitince tek selada defnelor Lafta hepsi birer bülbül özde hatrım unutulur O yüzden zamana hakim be hey yaralı kuş Aynı hatalar köyünde alma bence soğuk duş Aşılmazdı bu dağlar rabbim yardım etmeseydi Yazılmazdı bu sözler içten ilham gelmeseydi Benim bu rap senin kulaklarında kilitli Kötü bi nefse kapıldığımda vurulmam gerekliydi Nakarat Şahsına münhasır Bu sözüm al hasmıma cevabım olsun Ummana daldım ben seni çözdüm ben Hamdım yandım pişiyorum ben Verse 2 Doğarken arkalardan atılmış bi nağra şimdi büyüdüm arkadaşlarımdan alıştım darbe almaya sıkılmam yüreği kağıda dökmekten yazmaktan Anlatırsam anlarsın bigün saygı duyarsın Sen rakip el cevap kalem dilimde raks et Savaşsa maksat burası ilim köyüdür dikkat et Kusursuz olmak kusura sebebiyet verir Ve tekbi kişiye aittir o mağrifettir Köylerimden geçme artık ve içme kuyularımdan Sıkıldım çakallardan sarhoş nağralarından Karayazımda karanlık bağımlısıyım tatlım Burada mutluyum tatlım Mühim bi konuya doğru gitti şahsi Bu fani açtı bahsi ölümsüzler nerde hani Hiçbir ülke canını alamaz kundaklık bebeklerin Ateşten halka girdi boyunlarına sabredin Nakarat Şahsına münhasır Bu sözüm al hasmıma cevabım olsun Ummana daldım ben seni çözdüm ben Hamdım yandım pişiyorum ben |
![]() |
![]() |
|