![]() |
Sokrat St - Yerin Ayrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St - Yerin AyrıYoook yerin ayrı sen olmasan minik kız çook üzülürüm hoşcakal deme bana yanımda ol tut elimi yokum yoksan eger ama bu son olsun kısa zamandır uzağız ve bu hayli zor oldu ![]() ![]() Zor bigün bugün yarında zor geçer bil her başladığım hikayede mutsuz bir son geçerdi uyan şerefsizlik kol gezer giyin gidelim başka bir masalda buluşalım adını ağzıma aldıgım son gecem değil! parmaklarımda başlayan bir başlanğıc senin yokluğunda sevgiye aç kaldım sen benim ailem sen benim kardeşim sen benim meleğim şimdi samet senin gibi birine daha rastlarmı? parmaklarında biten bir başlanğıç beni yansıttığın her çizgide yaşlandım çizdigin her karede beni bırak git benim oldugum her karede kırık bi kalp çiz meleğim bitek şeytan tamamlar beni durur herşey ve ilerler zamanlar geri kötü çocuk olurum yine ama olsun iyilikleriyle ham demle yapım tamamlar beni ![]() ![]() Yoook yerin ayrı sen olmasan minik kız çook üzülürüm hoşcakal deme bana yanımda ol tut elimi yokum yoksan eger ama bu son olsun kısa zamandır uzağız ve bu hayli zor oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|