![]() |
İpek Acar - Birgün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İpek Acar - Birgünİpek Acar - Birgün İpek Acar - Birgün - Şarkı Sözü Bir gece uyandım uykumdan Saat kaçı vuruyordu Saniyeler bir kan damlası gibi Damlarken gönlüme Sen kaderim gibi kazılmışdın sanki kalbime Bir gece rüyamdan çık gel diye bekledim Her gece gelmediğini bilerek uyandığım Her sabah haykırdım dünyaya Her gün aynı gözyaşlarımla her gün aynı Anılarımla her gün aynı anlamda Resimlerinde benimle ağlıyor odam sanki Yas tutuyordu bi tanem senin yokluğunun Karşısında hani bana demişdin ya Bir gün mutlu olmadan ölürsem eğer Karanlık odamın hasta yatağında sensiz Beni yaşlı bir çınarın dibine gömün Yapraklarından nisan yağmuru damlasın Toprağımın üstüne birgün Mutlu olmadan Ölürsem eğer karanlık odamın hasta Yatağında sensiz yaşlı bir çobanın Kaval sesiyle fısıldayan hasretim Özlemim, sevgim, Sana yük olmasın sevgilim Demişdin ya hiçbir şey bana yük olmuyor Senin yokluğundan başka yine sensizim İsyanım dünyaya benim Yürüyorum yağmurlu bir caddede Yağmur inatlaşıyor sanki Gözyaşlarımla haddi varmışcasına Yüzümü görmek istiyor Saklıyorum Beni izliyor aldırmıyorum Niyeti soluk benzimi ıslatmaksa Ben zaten ağlıyorum |
![]() |
![]() |
|