![]() |
Raptela Handikap - Adımı Anmasın (Ft. Sirstyle) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raptela Handikap - Adımı Anmasın (Ft. Sirstyle)Raptela Verse: Sebebsizce Gidişlerin Bi Nedeni Olmalı Kalmadı Yanımda Tek bi defter karalı kanadı bi yaramın bi küçük yarası her seferde başa aldım filmi bu oyun olmadı kestim bileklerimi kanında kürek salladım yalpaladım biraz sendelerken mazide geride kalan bi küçük çocuk ağlamaklı mutluluk sadece bi resimden ibaret önceden kalan herşeyi ben gömüverdim evet umuverdim umarsızca gel diye güvenmedim belki köpekle eşdeğer aynadaki karsılığı nefret olan sevgiye yağmur damlasına karıştı feryatlarım toprak kokan o teninde unuttum yarınları gittiğin geleceğine belki bi avuntu ben senden önce davrandım seni de UNUTTUM ![]() ![]() ![]() Nakarat x2 Sök At Yüreğimden Mahvettin Beni Bırak Gitsin Denizden Adımı Anmasın Yoluma Bakmasın Gittiği Tüm Şehirlerde ![]() ![]() ![]() Sirstyle Verse: Nefret yazmak istemiyor ellerim önüme gelen sordum nedeni benmiyim aklıma geldikçe kendimi yedim bitirdim benide terketti çarelerim kare kare çektiğim tüm filmleri agresif olduğum içinmidir sildiğim Bence sen yoksun diye yarıda kestim Geri gelde devam etsin bu hayat filmim sadece bana parlayan bi yıldızdın şimdi sevgimi çalan bi hırsızsın elimi boşta bırakan bir kadın sırt dönüp gider neden olmasın ufak bi kalbin hep sana tapması haince olabilirmi daha fazlası benimsemişken bu neyin tafrası diyarlara sürekledin sen bu aşkı |
![]() |
![]() |
|