![]() |
İntizαM-I KelαM |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizαM-I KelαMBırak ![]() ![]() Bırak ![]() ![]() Bırak da aksın, umutlarımdan oluşan damlalar Bugün ayrı dertle kirpiklerimi yaşa boğdular Bu vicdan Nasıl dayansın öyle bir daralma var ki ruhta Sorma gitsin, hatalardan ilmihal Riyam, hüzün, gecem mi tenha? Kaç pranga vurdular bi mahkum olsam ağlasam Kim var diyip çığlıklarımı duysalar Farkeder mi en gizemli hücrelerine koysalar Üşümem, buz yataklarında tek kalıp Sabah güneş doğarken demir perdelerimi araladım Yollanan resimlerin var mektubunda, karaladım Üzgünüm kader bugün de ziyaretçim olamadın Kalbin içinden seslenirdim sana evet Benim hücrem,buydu gördüğün ceza evim Yargılanmadan cezamı çekerdim İtirazı var mı sor, olamaz bu benim niyetim Önceden bellidir, yüzümde mütebessüm Dirilişini gördüğüm hükümdün Güldürürken düşündüm de nasıl katlanırmışım Acım büyürse ben küçük düşüp boş anlatırmışım Yıllar geçer ama ben akıllanamam Burda nefes alamam Çöker ayrılık acısına tahammülüm yok Dayanamadım ben Ellerimden aksın umutlarım Her hatamı yüzüme vurdun unutmalıyım Gitmek için beni de yok etmen lazım Hadi git kalp yansın Kipriklerimi de yine yaşa bağladım Ağladım, kendi içime aktım Taştım, denizlerine sığmadım, yandım Seni kaybetmek bahtım Bu ne şans niye bana gülemez Bilir ama göremez Bana sahip olan yeganedir kıymet bilemez Sen yegane hazinem, ilim irfanı fazilet Söylenenlerin hepsi rivayet Efgânı yenip sonra efkâra düşenler Nasıl yazsın bir kalemde ecdâda vasiyet Boynu bükük, yıkık bi harabeyim ben İçimde sağ kalan bi sen, gittin güzergâhı bilmeden Havadislerim kötü ise yoluna engel arz eder Yanlış yapmadan dönersen bu can kabul eder Bazen matemi siyah örttü beden ilen Rüzgar eser şimdi seher ilen Çare var mı konuşamam halen Ama yok bi bahanem Neden bu şans bana gülemez Neden?? Bilir ama göremez ![]() Bana sahip olan yegane şey Sendin Sen! Evet Ama kıymet bilemez ![]() ![]() Ama kıymet bilemez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizαM-I KelαM |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizαM-I KelαMBir musibet bin nasihattan değerli Hayat gözümde canlanırken hayli gamlı kederli gelir Yokluğunda ektiğim bu aşk fidanları Sandım ki zamanla yanlızlığıma son verir ![]() ![]() ![]() Olur mu böyle bir şey ![]() ![]() ![]() İnsan önce sevgisinin arkasında kalmalı ![]() ![]() ![]() Sonra gördüklerini hayra yormalı ![]() ![]() ![]() Hiçbirzaman yolunu gayrı tutmamalı ![]() ![]() ![]() Hedefinden caymamalı ![]() ![]() ![]() Şuan aklım öyle senle doluyken ![]() ![]() ![]() Nasıl olurda başka bir meşgaleyle günümü meşk ederdim ![]() ![]() ![]() Nasıl olurda seni düşünmeden zamanı harlarım ![]() ![]() ![]() Bir yanımda hüzün varken yanına uğrarım ![]() ![]() ![]() Zamanı geriye sarmak olmaz artık anlamak gerek ![]() ![]() ![]() Düşmeden yolun sonuna varmak,var olmak demek ![]() ![]() ![]() Yanımda kal,sen meleksin meleklerden olma bir bebeksin ![]() ![]() ![]() Suretin silinmesin ![]() ![]() ![]() Aşkı saf temiz kılan bu duygularımı verseler bana ![]() ![]() ![]() Verseler ne farkeder yarınlarımda yok çaba ![]() ![]() ![]() Sonumu görmeden olanı biteni hiç çekinmeden sor bana ![]() ![]() ![]() Bilmeden koşmuşum ben senin yoluna ![]() ![]() ![]() Dayandı! Sandım gönül aldanmış sana yar ![]() ![]() ![]() Yine kaldı kederle başbaşa ![]() ![]() ![]() Zor oldu dinmedi bu kargaşa ![]() ![]() ![]() Vay bana!!! Hayatın ipleri bende kalır ![]() ![]() ![]() Bana bu hayattan geriye söyle ne kalır ![]() ![]() ![]() Bi bakarsın elde ne var yok gitmiş habersiz ![]() ![]() ![]() Kader değil bu İçimdeki masumiyet beni benden alır göremem ![]() ![]() ![]() Dünyaları verselerde boş sen yokken gülemem ![]() ![]() ![]() Hayır istemem sensiz baharları ![]() ![]() ![]() Hayır olmaz öyle istemem ki haybeden geçen zamanı ![]() ![]() ![]() Bana dokunmasın senden başka gözlerin yararı ![]() ![]() ![]() Söyle yokluğunda kim avutsun bu aciz kelamı ![]() ![]() ![]() Hayat zor! Haykırsam herkes duyarmı bilmem ![]() ![]() ![]() Bu yalan dünyayı bi görsen benim gözümden ![]() ![]() ![]() Ah bi görsen beni bi görsen ![]() ![]() ![]() Tüm kötülükleri benle bir kenara itsen ![]() ![]() ![]() Sade beni düşünsen ![]() ![]() ![]() Ne güzel olurdu dimi sana gönülden seviyorum desem! İşte şimdi söylüyorum seni seviyorum ben! Söyledim kurtuldum içimdeki sözleri ![]() ![]() ![]() Sana dair olan büyük hisleri ![]() ![]() ![]() Svet bunun devamı gelmeli ![]() ![]() ![]() Gelmeli! |
![]() |
![]() |
![]() |
İntizαM-I KelαM |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizαM-I KelαMZiyafettin ![]() ![]() ![]() Kursağımda takılı kalmayan ve tek yudumda kaynaşırsın Gördüklerini unutan bir ben varım Yerle yeksanım ![]() ![]() ![]() Son bir hamle yap dedim fakat bu kalbi yaraladın Gözümde değerin olsa dahi şimdi yok bi zerre kalmadın Ben anladım yazdıklarımı kaale almadın Uzun zaman kalemle dertleşip içimi döktüm ona Tek şikayetim kağıt ve onu çekiştiren bu sayfa yırtılır Rüyalarında gezdiğim yalan Oysa ben seni masum belledim melek kadar Vakitsiz bir gidişten geriye sade ben kalır Bana mahsus yanlız adam yaratır Bu bir hüner değil Civarı hoşnut etme heveskarı sen misin Bu yersiz arbedemde dostun akranı Birinden birini görse bari hissedermi yakinen Uzak değil bir ses gelir hafiden Hem sürünür, hem diretir aşk bu kez affına sığınırım olmaz Zor günüdür son gülüşün, azametten kurtulabilsem Ben bilemiyorum bunu kalbime söylüyorum Dinlemez ama çare mi var hüzün oyna yerinden Toplayıver yine kaysın elimden Mühim değil,sensiz olsun baharlar Bak süründü takatim yok bu kalbe direnecek kadar Nasıldır,yakın olup da dokunamamak Buna alışmak sözcüklerle anlatılmaz dile kolay Ben yaşarken,bundan haberdarmısın Varlığım huzura merdiven dayar ve sen yaftasın Her günüm, kaybı zor gelen bir hastadır Babamın öğüt verip benle övündüğü yaştayım Bilirdim, dünya değişmekten tanınamaz bir halde İnsanlar da aynı safta bulut gölgesinde saklanır Ben hep farktayım zamana Önde gitmeliydim yarış başlasın rakip yelkovanla,akrep Beni yakalasa inan ki kurtulamam Affına sığınır başım öne eğilir mahçup olurdum Konuşamam bak yüzüme anla ! |
![]() |
![]() |
|