![]() |
Elnino ~ Ne İstediğimi Bilmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elnino ~ Ne İstediğimi BilmiyorumBittiğini sandığım aşkın tam ortasındayım Mesafeler dolu karanlıklar dünyasındayım Bir yıldız gelmişti oysa aydınlattı sanmıştım Şair derler bana hakkını verip yazmalıyım Bu olmayan aşkın sahte sevginin günlüğü Benim hep ağladığım başkalarınsa güldüğü Hayal ettiğim gerçek olan bir sendin olamadın Bitti desemde bitmiyor, içimden atamadım Aşkı bulamamış garip bir insanım ben Arıyorum fakat heryerde yine sen Nereye kadar böyle nereye kadar bu çile Ömrümün kalan son yılları değişmek üzere Yanlış kişiler mi yoksa yanlış insanlar mı Niye sen değilsin ki niye bi başkası İşte sorun burda ve mutlu değilim asla Ne yalan ne gerçek bilemiyorum bu hayatta Dayanmak zor, kaderin bu gidişine Elimde tutamadım , herşey neden tersine Kanım durdu artık bu hisler karışık Ne istediğimi bilmiyorum hayatla tartıştık Bunca dile derman olup hitap eder bu gönül Kendine çare bulamaz susarda hep üzülür Şarkılarımla aşklar hep rüyalar bürünür Zaman geri gelmez kimini ise öldürür Bitmiyor işte bitmiyor aklımda o hala Çok uzakta çok hemde bi başkasıyla Kavuşmak imkansız, bitmiş artık kalbim Son günlerini yaşıyor, bendeki bu sevgin Anlamaya çalışma aşk acısı çekene sor Nedense bu aşk hep bizim gibilere zor Aklını boşa değil, kalbinin sesine yor Biliyorum seviyorsun onsuz yaşamak zor Değiştim evet çok şey var yani ben Önceden nasıldım oysa şimdi hep dem Vurur gözlerime sancı vurur bu gönlüme Çok değil yakındır, krizler kalbime Dayanmak zor, kaderin bu gidişine Elimde tutamadım , herşey neden tersine Kanım durdu artık bu hisler karışık Ne istediğimi bilmiyorum hayatla tartıştık |
![]() |
![]() |
|