![]() |
Sokrat St &Amp; Kamufle-Kapadım Kulaklarımı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St &Amp; Kamufle-Kapadım Kulaklarımı.Ne kadar havalıyız demi var çok sevenlerimiz Ama inanın olmuyo sevemedik sevenlerimiz İleri bizim dedikte ne olduk be starmı Bana kalsa ondördümde kendi kafama sıkardım Problemleri kendikendimize aşina edip Çocukluğumu istanbulun elinde kukla ettim Kendime hayallerimden bir kardan adam yapıcam Derken onuda başaramadım onunda içine ettim Problemlerimden oluşan bir deneme oluşturdum Ve deneme bir tek beni kendi sorunlarımla buluşturdu Sorunlarım yok diyip insanlara belli etmedim Anladılar dayanamadım yüzümü buruşturdum Ruhumun isyanı gene kaldı ilk dolunay Zincirimi kırıp içeri girdim beni unutun Yağmurdan ıslanan bedenim o gece nasılsa Yakıcağınız elektrikli sandalye kurutulur Ölümüm geldi ilerime yakın bir gelecek Çok uzak değil aslında bir adım ötemde duruyordu Hayvan barınağına çocukken sakat köpek bıraktım Tek merakım öldü mü yoksa hala duruyor mu nakarat{2} Hayvanları seçtim arkadaş yerine Lisede bir çok dostum kardeşim geri gel Pis ortamlardan uzağım yemicem kul haklarını Konuşun siz dünyaya kapadım kulaklarımı İleriye dönük şu an hiç bir düşüncem yok Bir çaresizlik değil aslında dicek lafım yok Seneler geçtikçe bir yıl birini götürdü Bu dünyada açıkcası benim yalancı görüntüm Ne olursa olsun içimde yok bir damla hüzün Ben benim halen kendimden vermediğim ödün Elimden tutmaya çalışan insan sözde yanımda Onlar yerine bir zambak olup yaşarım dağımda Ne kadar bahsetsemde geçmiş hikayeleren Gerçekten çok sıkıldım yalancı hikayelerden Kendimize yemin ettik soyutlandık ortamdan Başını şantajlara vuran yakın ortamdaki uzaklar Aaaaa ![]() ![]() Onlara ayak uydurmaktansa patlatın bu beynimi Bu hallere düşüceğimiz çoktan belliydi Soruyorum sert konuşarak üzdümmü beyimi 96-97 kısmen ömür takvimi Önceden ölüm şakalaşmaydı sanardım taklit Bu şakalaşmayı tam 13 kişi yaptıktan sonra Farkına vardımki ömür bir katil {NAKARAT} |
![]() |
![]() |
|