![]() |
Semich Koray &Amp; Rapcato -Bu Günlerde Geçer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Semich Koray &Amp; Rapcato -Bu Günlerde GeçerNakarat : Semich Bu günler geçer yarınlarımda seninim Sorunca Yıldızlara Seni SEvdim Diyelim Gözlerinde Buldum Aşkımı Yangın Yeri Gibiydi Sancım 1 ![]() Hergün Aynı Özlemler Dert Değil bana küsmen ben seni çok tan sildim be kaderimde artık istemiyorum senide git bana yakın olma olmaz sanırım sen uzaksın ben değilim ruhumun yarısı sende kaldı kalsın olsun artık sensiz yaşamayı öğrendim belkide bugün senden çok uzakta bi yerde seni özlüyorum hadi beklemediğim bi anda qel kocaman bir süpriz ol bana yarim lütfen sanırım hoş bi gülüşde bende bıraktım unutulmaz kimse senin için herkez olmaktansa ölmeyi yeğlerim bu gidişle belkide sen beni ben seninle olduqum qibi kabul etmeyi istemedin gönül istemedi mi sanıyorsun hep seninle olmayı düşlemedim mi bi kitap qibi okudum ben seni senin için her şeyin üstünden qelip istem dışı sözler sarf ettim ama göremedim hiç bir zaman güveni Nakarat : Semich Bu günler geçer yarınlarımda seninim Sorunca Yıldızlara Seni SEvdim Diyelim Gözlerinde Buldum Aşkımı Yangın Yeri Gibiydi Sancım 2 ![]() Yanlızlık Rolleri Değiştirip üstüme birden çığ qibi yaqsın yıldızlar bile sönük kalsın bitmesin istedim bu qüzel raslantı hani qöz yaşı desteqin olur hislerine içten bir Tek Dostu bunun arkasından aqlayan feri kaçmış qözlerin ıslak karanlıqın ortasında parlayan qüzel bir aşkın ızdırabı istirammı çekti sanki öncelerde vardı içinde aşkın kokusu şimdi bitti belki yardım istemedm seni özlediğimi söledim gizlemedim içime attıqım dertleri senden fazla bişey beklemedim Nakarat : Semich Bu günler geçer yarınlarımda seninim Sorunca Yıldızlara Seni SEvdim Diyelim Gözlerinde Buldum Aşkımı Yangın Yeri Gibiydi Sancım Nakarat : RapCato Bu günler geçer yarınlarımda seninim Sorunca Yıldızlara Seni SEvdim Diyelim Gözlerinde Buldum Aşkımı Yangın Yeri Gibiydi Sancım |
![]() |
![]() |
|