![]() |
Mc Erdem - Unutamadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mc Erdem - UnutamadımVerse 1 : Anılara baktım maziye daldım geçmişi gördüm çok çok Yılları kardım deftere sardım yollara baktım yok yok Oldum birden şok şok kalbime girdi ok ok Yıllanmış bir şarap gibiyim al beni dolabına sok sok Hayır dur, daha bitmedi Mazi vardı bende senle görmüş oldum dünleri Ağlamaktan bak kör oldu feleğin o gözleri Sarf etmişti sözleri ve özlemişti belli ki Çok uzaktan anladım nasır tutmuş elleri Demek var biliyorum her bir işte emek var Sıcak olsun hislerin bende senden bir şey var Kalp gözüm kapandı duygularım görmez oldu Senden sonra kimseyi erdem artık sevmez oldu Seni o sandım dünlere daldım maziye baktım geçmişi andım Sardı bedenimi efkar yine indi gözlerime beyaz perde Sordum kaderime aşkım nerde aldım cevabını aynı yerde Kala kalmıştım öylece nefessiz bir halde Nakarat :x2 Unutamadım seni aşkım ben aklıma kazındı geçmiş Silemedim eskiyi defterden serzeniş bu sesleniş Haykırışlarım da vardı boş bir odada yankılandı Çığlık oldu yükselen her bir namem havada kaldı Verse 2 : Duygu kalmadı bende artık ve de hiçbir şey sarmadı yani Tat alamaz oldum dünyadan uyandır beni bu rüyadan Kabuslarla karıştı her şeyim bir gün döner diye bekledim Çok geç olmuştu fark ettim hepsini birden hazmettim Çektiğim acılar yanıma kar kalsın fark etmez alışkınım Yanılmışım sen hep benimle kalırsın sanmıştım İnanmıştım ben aslında ne kadarda safmışım Hatalıydım biliyorum boşa zaman harcamışım Ama artık eskide kaldı o saf temiz benliğim Yıllar öncesinde yani tertemizken hislerim Kandırmıştın beni tıpkı küçük bir çocuk gibi Nerden bilecektim bırakıp gideceğini Nakarat :x2 Unutamadım seni aşkım ben aklıma kazındı geçmiş Silemedim eskiyi defterden serzeniş bu sesleniş Haykırışlarım da vardı boş bir odada yankılandı Çığlık oldu yükselen her bir namem havada kaldı |
![]() |
![]() |
|