Flört - Sevmez Olaydım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Flört - Sevmez OlaydımCanım ister bazı bazı, konuşamam ![]() Kelimeler yetmez canım, anlatamam ![]() Kime sorsam ne fikir alsam, Hiç çaresi yok ![]() Beyhude muhabbetlerle kaybolamam Çünkü ben, Ben iyi değilim ![]() O ceylan gözlerini hiç görmez olaydım ![]() O tatlı sözlerini hiç duymaz olaydım ![]() O masum bakışları hiç bilmez olaydım ![]() Nerden sevdim ben seni hiç, Sevmez olaydım ![]() Kadehimde senin tadın var içmesem olmaz ![]() Yastğımda senin kokun var duymasam olmaz ![]() İnce ince eser ruhum bütün yanda ![]() Kaçmaya çalışsam da hiç mecalim yok ![]() Çünkü ben, Ben iyi değilim ![]() O ceylan gözlerini hiç görmez olaydım ![]() O tatlı sözlerini hiç duymaz olaydım ![]() O masum bakışları hiç bilmez olaydım ![]() Nerden sevdim ben seni hiç, Sevmez olaydım Canım ister bazı bazı,konuşamam ![]() Kelimeler yetmez canım, anlatamam ![]() Kime sorsam ne fikir alsam, Hiç çaresi yok ![]() Beyhude muhabbetlerle kaybolamam Çünkü ben, Ben iyi değilim ![]() O ceylan gözlerini hiç görmez olaydım ![]() O tatlı sözlerini hiç duymaz olaydım ![]() O masum bakışları hiç bilmez olaydım ![]() Nerden sevdim ben seni hiç, Sevmez olaydım ![]() Kadehimde senin tadın var içmesem olmaz ![]() Yastğımda senin kokun var duymasam olmaz ![]() İnce ince eser ruhum bütün yanda ![]() Kaçmaya çalışsam da hiç mecalim yok ![]() Çünkü ben, Ben iyi değilim ![]() O ceylan gözlerini hiç görmez olaydım ![]() O tatlı sözlerini hiç duymaz olaydım ![]() O masum bakışları hiç bilmez olaydım ![]() Nerden sevdim ben seni hiç, Sevmez olaydım
|
|
|
|