Kaptan -- Anneme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaptan -- AnnemeAnneme , Bu gece ben … bu gece ölmek istiyorum ama yok dermanım Her seferde yalnız kaldım Aklıma gelmiyo diye resimlerine bakıp ağlarım bak anne Unutamam ki cennete ki gözlerini ![]() Ne fazla geldi bana ? neden aldılar seni ? Biliyorum cennetin en güzel bahceleri senın Yanımda olmadığının bu 10 senesindeZamanı geçirdim Yerine koyduğum kahpeleri sevip Ağlama… Ağlamam merak etme Sana mektuplarımı ulaştırır sahile vuran tekne Şimdi toprağına dokunmaya imkanım yok anne Bi çiçek elimde gelicem söz bayrama kadar bekle… Kokuna hasret oldum şimdi 5 parasız dolansam da yine de başım dimdik Ben kimseye muhtaç değilim ve kimselere gerek yok Ben değilim anlayın seni bana vermeyen hayat cimri ! İstemem müzik falan sizin olsun bu sözler Ben yazarım yine sana hemde dolu gözle Ağlayamam arkadaşlarım bakarsa diye bana Bayramın mübarek olsun anne benden hediye sana Bu gece ben… Bu gece ölmek istiyorum ama yok dermanım Her seferde yalnız kaldım Aklıma gelmiyo diye resimlerine bakıp ağlarım bak anne Unutamam ki cennete ki gözlerini ![]() Kaptan… |
|
|
|