![]() |
Ozan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ozan Şarkı SözleriDokunmak ellerine Bu kadar zor degildi O cok güzel gözler var ya Bir zamanlar benimdi Ne yapalım arkadas Nasıl işilmesin Dertlerin varsa Sende bendensin Bana bir iyilik yap Halimi bilmesin Sakla beni böyle Üzgün görmesin LA LA LA LAY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmak bir allahla Birde onla uzun sürerdi O cok sıcak eller var ya Bir dokunsa içim giderdi Ne yapalım arkadas Nasıl içilmesin Dertlerin varsa Sen de bendensin Bana bir iyilik yap Halimi bilmesin Sakla beni böyle Üzgün görmesin LA LA LA LAY ![]() ![]() ![]() -- SENSİZ OLMUYOR-- Yine de aklımdasın Sadece uzaktasın Ama olmuyor sensiz olmuyor Gülmüyor gözlerim gülmüyor Aşk başıma vurdu Müptalanım kacma benden Sen kanıma girdin Yinede haylazım ben Aşk basıma vurdu Başbelanım zordayım ben Sen canımı yaktın Yinede severim ben --ZALİMSİN--- Yollara bagladım gidişini Dillere bagladım o gidişini Yastıga sakladım sevişini Nasıl unuturum ah o gülüşünü Kararmış gönlüm Bilmiyorum mutlumusun Soluyor çiçek eriyor yüregim Yetmedimi yalanları Zalimsin anladım Bende kalmadın Şimdi kim zavallı kim kazandı Anla bakalım ANLADIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|