Nev--Kelebek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev--KelebekSen boşver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki ![]() ![]() Kelebek ![]() ![]() Ooo![]() ![]() Kelebek![]() ![]() Ooo![]() ![]() Açar mı kanatların bir gün yine? Kelebek kaç gün var geriye? Kısacık ömür yeter mi onca hayale? Gücenme dünya hali böyle ![]() Sen boşver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki ![]() ![]() Sen boşver onları uç kendin gibi kelebek gibi ![]() ![]() Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz Kelebek ![]() kelebekk![]() sen uç hep gönlünce![]() ![]() Kelebek kelebekk ![]() sen uç hep gönlünce![]() ![]() Sen boşver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki ![]() ![]() Sen boşver onları uç kendin gibi kelebek gibi ![]() Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz ![]() ![]() Kelebek ![]() kelebekk![]() ![]() sen uç hep gönlünce![]() ![]() Kelebek kelebekk ![]() sen uç hep dokunmasınlar kanatlarına dökülür ya pulların Unutma sen kelebeksin,ben seni öyle sevdim Bir asi rüzgardın da kıyamadım dokunmaya Sen demiştin ya giderken Ah kelebek seni hep seveceğim ![]() ![]()
|
|
|
|