![]() |
Azap Hg - Ninni 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azap Hg - Ninni 2Gözyaşımı kuytu bir sokakta düşürdüm Bu gün hem seni hemde sensizliği düşündüm gülüm ![]() ![]() Soyut dünüm , somurt yüzüm , gülmek haram Kalpte kalan bir kaç hece , yarın yok , yarım yalan ![]() ![]() Ayılmam yardım et , kendimde değilim Benim dünyamda saat başı artıyor eğim Nefes benim değil onun , heves sandı kalbi oyun yarıda kaldı soyun , belki budur mühim konu ![]() Kalem yorgun , yinede dinle kalpten çıkanları Hiç bir vakit sırrımızı dolabımdan çıkartmadım ![]() Bursa'dan nefret ettim , sen kokuyor sokakları Uçurumdan korkmam çünkü daha önce çok atladım bulutlardan ! Düştüm yer yüzüne , rahatla ![]() Hasretinden ateş aldı sırtımdaki kanatlar Ne kadar özlesemde merak etme sakın ![]() Ben kabuk tutan yaramı bir kez daha Kanatmam Geçmiyor uzuyor geceler bu canımı alda bana bizi geri ver Yansın İzmir(Bursa) alev alsın Sen yine benim olda yarınlar İnadına 1 yıl sonraya kalsın Sönmüyor aşkımız ![]() ![]() Kardeşlerimin bile ellerinde Nefeslerimi haram ettin ![]() ![]() Kaybolan geçmişi arıyorum Söyle gülüşlerin nerde (nerde) ![]() ![]() Bitmiyor kanıyor yıllar ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hasretiyle yanıyo yollar Aklımda o gun var, duvarlarda hala yumruklarım ![]() ![]() Sen diye bi derdim var Sabah olmadan bitmicek biliyorum ![]() ![]() Bensiz yine ve sensizliğime mutluluklar diliyorum ![]() ![]() Eğer bi gun gecersen benden Ona sarılırken duyucaksın ki öluyorum ![]() ![]() Sığmıyo ciğerlerime gözyaşlarımın buharı Ağustos'u yine yaşarımda sensiz anlamı yok hiç bi baharın kanarım ![]() ![]() Sen bi yalandaha at ben yine yanarım ![]() ![]() Geçmiyor uzuyor geceler bu canımı alda bana bizi geri ver Yansın İzmir(Bursa) alev alsın Sen yine benim olda yarınlar İnadına 1 yıl sonraya kalsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|